Menu

Egyedi irodabútor

Nem találja a megfelelő méretű széria irodabútort? Olyan berendezésre van szüksége, ami többfunkciós, esetleg a meglevő irodabútorához keres színben azonos vagy hozzá illő kiegészítő irodabútort? Megoldjuk! Ossza meg velünk elképzelését, mi pedig házhoz visszük, amit megálmodott.

Egyedi irodabútor készítésénél helyszíni felmérést végzünk, ahol feljegyezzük a vevők igényeit, egyeztetjük a bútorok színét, méreteit és kivitelét, majd ezt követően árajánlatot adunk. A bútorokat igény szerint címre szállítjuk, összeszereljük, majd a helyükre állítjuk. Bármilyen méretű illetve kivitelű bútort le tudunk gyártani a legoptimálisabb helykihasználás érdekében. Egyedi irodabútoraink is minőségi alapanyagokból, megbízható, hazai megmunkálással készülnek, ezért minden darabra egy éves garanciát biztosítunk.

Célunk, hogy kényelmes, tartós, jól kihasználható, stílusos irodabútorokat készítsünk, és ami a legfontosabb: kedvező áron!

Helyszíni felmérésért, további információkért, árajánlatért keressen minket!

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hétköznapokon 08-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.