Menu

Komplett iroda berendezése

Ha Ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy az egész irodát újonnan és kompletten egyedileg tervezett bútorokkal rendezheti be, akkor nálunk jó helyen jár! Bármilyen méretű illetve kivitelű irodabútort le tudunk gyártani, így akár teljes irodabútor tervezését, kivitelezését is ránk bízhatja, széktől az asztalig, szekrénytől a recepciós pultig.

Miért szerezné be egyesével az irodabútorokat? Spóroljon meg magának pénzt, időt, energiát és keressen meg minket! Komplett irodabútor készítésénél minden esetben helyszíni felmérést végzünk, feljegyezzük az Ön igényeit, egyeztetjük a bútorok színét, méreteit és kivitelét, s csak ezt követően adunk árajánlatot. A bútorokat igény szerint címre szállítjuk, összeszereljük, majd a helyükre állítjuk.

Irodabútoraink csak kiváló minőségű alapanyagokból, megbízható, hazai megmunkálással készülnek, ezért minden darabra egy éves garanciát biztosítunk.

Helyszíni felmérésért, további információkért, árajánlatért keressen minket!

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hétköznapokon 08-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjen ajánlatot online!

Értesítés

Tisztelt Ügyfeleink!

2018 március 15-én és 16-án zárva tartunk.

Nyitás 2018 március 19-én, hétfőn!

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Az online felületen ezen időszakban is tudnak rendelni.

Köszönettel:

Pannon Theta Kft.