Menu

Recepciós pult

A recepció az első, amivel a betérő vendégek, ügyfelek, vásárlók vagy partnerei találkoznak, és az utolsó dolog, amit távozásukkor látnak. Könnyen belátható, hogy a recepció milyen fontos szerepet tölt be a cégről kialakult pozitív összkép felépítésében. A recepciós pult kialakítása, formai világa, stílusa fontos üzenetet hordoz, de az sem utolsó szempont, hogy a jobbára egész nap helyhez kötött recepciós kolléga is kellemesen érezze magát.

Piros recepciós pultModern recepciós pult

Sajnos, sok esetben a recepciós pultnak csak kevés hely jut az előtérben, így széria bútorokkal csak ritkán oldható meg a berendezése. Egyedi irodabútor tervezése indokolt akkor is, ha a normáltól eltérő szín és méret mellett funkcióban is gazdagabb recepciós pultot szeretne kialakítani.

Íves recepció2 ülőhelyes recepció

Egyedi recepciós pult tervezésénél mindenképpen vegye figyelembe, hogy többnyire állni vagy ülni fognak a recepciós kollégák, mennyire fontos, hogy zárt vagy nyitott legyen, s hogy milyen branded elemeket kíván megjeleníteni a pulton (logó, felirat, egyéb díszítő elemek).

Sarok recepcióRecepció art

Ha nincs konkrét elképzelése, milyen recepciós pult illene az előtérbe, keressen minket, hiszen sokéves tapasztalatunknak köszönhetően segítünk megfogalmazni és megvalósítani igényeit!

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége hétköznapokon 08-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjen ajánlatot online!

Piros recepcióRecepció beépített szekrényekkel