Menu

Tárgyalóasztal

A tárgyaló központi darabja a tárgyalóasztal, amelynek helyes megválasztása legalább olyan fontos, mint a kényelmes irodaszéké. Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen célra, hogyan és mennyit is fogjuk használni a tárgyalóasztalt. Az olyan vállalkozásoknak, ahol várhatóan nem nő jelentősen az alkalmazottak létszáma és prezentációkat sem tartanak gyakran, ott egy egyszerűbb, kisméretű tárgyalóasztal is kiváló választás. Ha a praktikum az elsődleges cél, akkor a kivágás és üvegbetét nélküli, panel bútorlapból és T-lábszerkezettel készülő, egyszerűbb tárgyalóasztal is elegendő lehet.

Praktikus tárgyalóasztal Modern tárgyalóasztal

Azonban, ha egy cég gyakran fogad vendégeket, tehát PR szempontból is fontos a tárgyaló exkluzív kinézete, és sok időt töltenek a kollégák meetinggel, akkor a technológiai beépíthetőség mellett (elektromos csatlakozók, internet, projektor stb.) az esztétikum, és a dizájn is fontos szempont. Az egyedi tervezésű, exkluzív tárgyalóasztal lapja készülhet tömör fából vagy bútorlapból is, fényezett vagy matt kivitelben, üvegbetéttel vagy anélkül, számos megoldásunk van arra, hogy emeljük a tárgyalója fényét – egy igazán egyedi, mutatós tárgyalóasztallal.

T-lábú tárgyalóasztal Tárgyalóasztal és székek

Kérdése van? Keressen minket bátran, hiszen sokéves tapasztalatunknak köszönhetően segítünk megfogalmazni és megvalósítani igényeit!

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége hétköznapokon 08-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjen ajánlatot online!

Tárgyalóasztal art