Menu

Vezetői bútor

A vezetői bútor, mint ahogy minden egyes berendezési tárgy, tükrözi a cég és a vezetők mentalitását és kultúráját. Akarva-akaratlanul is üzenetet közvetít nemcsak az alkalmazottak, hanem a partnerek felé is, ezért érdemes körültekintően megválasztani. A mozdíthatatlan tölgyfaasztal fölé magasodó párnázott bőrfotel valljuk be, ma már nem tartozik a legmodernebb és legstílusosabb irodabútorok közé.

Vezetői irodabútor Vezetői szoba

A vezetői irodabútorok között is hódít a kényelem és a funkcionalitás, amely természetesen nem zárja ki az exkluzív kivitelezést és a tekintélyt és eleganciát parancsoló külcsínyt. Mindezt igazán könnyű elérni, ha minőségi alapanyagból, exkluzív kivitelezéssel és gondos megmunkálással készült irodabútor mellett dönt. Egyedi készítésű vezetői bútoraink mindezt tudják!

Van már elgondolása arról, milyen vezetői bútort szeretne? Ossza meg velünk, mi pedig megvalósítjuk! Bármilyen méretű illetve kivitelű bútort le tudunk gyártani. Csak kiváló minőségű alapanyagokból dolgozunk, ezért minden darabra egy éves garanciát biztosítunk.

Keressen minket, állunk rendelkezésére telefonon, hétköznapokon 08-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjen ajánlatot online!