Menu

Széria irodabútor

Széria irodabútorainkat minőségi anyagokból, hazai gyártással és fejlesztéssel készítjük. A megadott elemjegyzékben szereplő bútorokra 1 év garanciát vállalunk. Szállítást a bútor méretétől függően lapra szerelve, előzetes egyeztetés alapján összeállítva is vállalunk.

Firenze irodabútor családunk elemei: íróasztalok, asztallapok, tárgyalóasztalok, tárgyalói ívek, pultrátétek, kiegészítők, konténerek, 2-5 rendezős szekrények, tolóajtós szerkények, szekrénytetők, fogasfal.

Szekrény

Szekrényelemeinkből könnyedén építhet szekrénysort az elemek egymásra illetve egymás mellé helyezésével. Kínálatunkban kedvére válogathat a polcos, teleajtós, teleüveges, szegélyes-üvegajtós, gardrób, fiókos és függőirattartós szekrényelemek között. A szekrények belülről szintezhetőek, a lábmagasság beállításával a szekrénysorhoz és az asztalok magasságához állíthatóak.

Asztal

Irodabútor kínálatunkban az általános íróasztaltól a számítógépes munkaállomásig, a kiegészítő asztaltól a tárgyalóasztalig minden fajta asztaltípus elérhető, így biztos, hogy Ön is megtalálja az ízlésének megfelelő és a meglevő irodabútorához passzoló bútort. Asztalaink szintezhetőek, laplábas, csőlábas, fémlábas illetve konténeres asztalként is összeállíthatóak, sőt pultrátétekkel is kombinálhatók.

Konténer

Egy irodából a konténer sem hiányozhat. Választhat hagyományos háromfiókos, asztallap alá gördíthető függőmappás vagy négy fiók magas konténer, illetve az asztalláb helyett használható ("A" jelű) konténerek közül.

Széria irodabútorainkra opcionálisan választhat központi zár, bútorzár, 3 ponton záró bútorzár és tolóajtózár felszerelést. Alap színválasztékunk az öreg cseresznye és a natúr bükk, ám minimális felár ellenében bármilyen színből el tudjuk készíteni kedvenc bútordarabját.

ELEMJEGYZÉK LETÖLTÉSE (pdf)

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat, hétköznapokon 08-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.