Menu

Szerviz Garancia

Székek javítása garancia időn belül


Minden székünkre típustól függően 1-5 év garancia időt vállalunk, illetve bizonyos székekre 5%-os felár ellenében további +1 év garancia igényelhető. Amennyiben a garancia időn belül történne meghibásodás a székén, úgy Önnek nem szükséges azt visszahoznia vagy visszaküldenie üzletünkbe. Szervizes kollégáink a probléma jellegéből adódóan vagy a helyszínen megjavítják a széket az Ön otthonában, irodájában vagy gondoskodnak a szervizbe történő oda és visszaszállításáról. Legyen szó akár budapesti vagy bármely más belföldi címről, Önnek nem kell fáradoznia a szállítással, ez legyen a mi feladatunk!

Garancia igény bejelentés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mi történik ha a garancia időn túl történik meghibásodás?


Cégünk több mint 10 éves irodaszék, forgószék szervizelési tapasztalatának köszönhetően, a garancia idő lejárta után is vállaljuk széke javítását / felújítását / szervizelését, korrekt díj ellenében. Kiterjedt alkatrészkészletünknek hála az egyszerűbb javításokat (pl gázlift vagy lábcsillag csere), gyors átfutási idővel tudunk intézni, így nem szükséges az egész székétől megválnia egyetlen egy hibás alkatrész miatt!

Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Tel.: +36 1 412 0488
Mobil: +36 30 542 2202
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.