Széria irodabútorok

Széria irodabútorainkat minőségi anyagokból, hazai gyártással és fejlesztéssel készítjük. A megadott elemjegyzékben szereplő bútorokra 1 év garanciát vállalunk. Szállítást a bútor méretétől függően lapra szerelve, előzetes egyeztetés alapján összeállítva is vállalunk.

Firenze irodabútor családunk elemei: íróasztalok, asztallapok, tárgyalóasztalok, tárgyalói ívek, pultrátétek, kiegészítők, konténerek, 2-5 rendezős szekrények, tolóajtós szerkények, szekrénytetők, fogasfal.

Irodabútor megrendelés tudnivalói

Ha nem találja a megfelelő színű vagy méretű irodabútort, kérjük jelezze, mert lehetőség van egyedi méretű bútorok gyártására is. Nagyobb beruházások esetén helyszíni felmérést is végzünk.

Az árlistában szereplő árak naprakészek. Nagyobb mennyiség rendelése esetén a listaárakból kedvezményt tudunk biztosítani, ehhez kérje árajánlatunkat! Bútorainkra 1 év garanciát vállalunk. A feltüntetett árak a széria bükk illetve öregcseresznye színekre vonatkoznak. Azonban minimális felár ellenében egyéb színekkel is rendelhetőek a bútorok.

Irodabútorainkat kizárólag e-mailben lehet megrendelni, de személyes átvételre is van lehetőség Forgách utcai üzletünkben.

A szállítási költséget egyedileg kalkuláljuk ki a mennyiségtől és a szállítási címtől függően. Irodabútor webáruházunk a kiszállítás idejéről előzetes megbeszélés alapján értesíti a kedves vásárlókat.

Szekrény
Szekrényelemeinkből könnyedén építhet szekrénysort az elemek egymásra illetve egymás mellé helyezésével. Kínálatunkban kedvére válogathat a polcos, teleajtós, teleüveges, szegélyes-üvegajtós, gardrób, fiókos és függőirattartós szekrényelemek között. A szekrények belülről szintezhetőek, a lábmagasság beállításával a szekrénysorhoz és az asztalok magasságához állíthatóak.
Asztal
Irodabútor kínálatunkban az általános íróasztaltól a számítógépes munkaállomásig, a kiegészítő asztaltól a tárgyalóasztalig minden fajta asztaltípus elérhető, így biztos, hogy Ön is megtalálja az ízlésének megfelelő és a meglevő irodabútorához passzoló bútort. Asztalaink szintezhetőek, laplábas, csőlábas, fémlábas illetve konténeres asztalként is összeállíthatóak, sőt pultrátétekkel is kombinálhatók.
Konténer
Egy irodából a konténer sem hiányozhat. Választhat hagyományos háromfiókos, asztallap alá gördíthető függőmappás vagy négy fiók magas konténer, illetve az asztalláb helyett használható (“A” jelű) konténerek közül.

Széria irodabútorainkra opcionálisan választhat központi zár, bútorzár, 3 ponton záró bútorzár és tolóajtózár felszerelést. Alap színválasztékunk az öreg cseresznye és a natúr bükk, ám minimális felár ellenében bármilyen színből el tudjuk készíteni kedvenc bútordarabját.

Nagyméretű irodabútorok széles választékban
Praktikus kialakítású irodabútorok

ELEMJEGYZÉK LETÖLTÉSE (pdf)

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat, hétköznapokon 08-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: info@pannontheta.hu