Tárgyalóasztalok

Egyszerűbb tárgyalóasztal
A tárgyaló központi darabja a tárgyalóasztal, amelynek helyes megválasztása legalább olyan fontos, mint a kényelmes irodaszéké. Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen célra, hogyan és mennyit is fogjuk használni a tárgyalóasztalt. Az olyan vállalkozásoknak, ahol várhatóan nem nő jelentősen az alkalmazottak létszáma és prezentációkat sem tartanak gyakran, ott egy egyszerűbb, kisméretű tárgyalóasztal is kiváló választás. Ha a praktikum az elsődleges cél, akkor a kivágás és üvegbetét nélküli, panel bútorlapból és T-lábszerkezettel készülő, egyszerűbb tárgyalóasztal is elegendő lehet.
Modern irodaszékek modern tárgyalóasztallal
Modern tárgyalószékek ovális tárgyalóasztallal
Exkluzív tárgyalóasztal
Azonban, ha egy cég gyakran fogad vendégeket, tehát PR szempontból is fontos a tárgyaló exkluzív kinézete, és sok időt töltenek a kollégák meetinggel, akkor a technológiai beépíthetőség mellett (elektromos csatlakozók, internet, projektor stb.) az esztétikum, és a dizájn is fontos szempont. Az egyedi tervezésű, exkluzív tárgyalóasztal lapja készülhet tömör fából vagy bútorlapból is, fényezett vagy matt kivitelben, üvegbetéttel vagy anélkül, számos megoldásunk van arra, hogy emeljük a tárgyalója fényét – egy igazán egyedi, mutatós tárgyalóasztallal.
Forgó bőr irodai székek nagy méretű tárgyalóasztallal
Irodaszékek tárgyalóasztallal

Kérdése van? Keressen minket bátran, hiszen sokéves tapasztalatunknak köszönhetően segítünk megfogalmazni és megvalósítani igényeit!

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége hétköznapokon 09-16 óráig.
Telefon: 06 (1) 412 0488
Árajánlatkérés: info@pannontheta.hu