Aktív ülés

Rendszeresen zsibbad a lába ülés közben? Sokszor fáj a háta és a dereka?
Nyilall a válla? Sajog a nyaka?
Tehermentesítse a testét, ismerkedjen meg közelebbről is aktív ülést biztosító, minőségi termékeinkkel!
Kínálatunk

Aktív ülést biztosító termékek

Ha ülőmunkát végez biztosan megtapasztalta már, hogy milyen kényelmetlenségeket okozhat, ha egyhuzamban, több órán át is székéhez van szegezve. Sokan munkájukból adódóan nem tudnak ezen változtatni, azonban azon már igen, hogy ezt milyen ülőalkalmatosságokon teszik.  Aktív ülést biztosító termékeink között olyan székeket, labdaszékeket és álláskönnyítőket talál, melyek ülőfelületei maximálisan igazodnak a benne ülők testtartásához, mozgásához, ezáltal pedig mozgásban tartják az izmokat is, hiszen 3D elvet követnek. Testbarát székeink a kényelmes ülés mellett az egészséges ülést is támogatják – válogasson kedvére színes termékpalettánkból!

SITNESS 5 ALPINE beépített torna labdás szék
SITNESS 5 ALPINE labdaszék

SITNESS 5 ALPINE labdaszék fa lábakkal

70,858 Ft + ÁFAbruttó 89,990 Ft
SITNESS 5 állítható labdaszék
SITNESS 5 tornalabdával ellátott szék

SITNESS 5 labdaszék fém lábakkal

70,858 Ft + ÁFAbruttó 89,990 Ft

Aktív üléssel az egészséges testtartásért

Az emberi test feladata nem az egész napos ülés, sem pedig a naphosszat tartó állás. A test akkor érzi jól magát, és akkor hozza a maximumot, ha mozoghat. Ha ülés közben is elegendő szabadságot biztosít teste számára, hogy apró mozgásokat végezhessen, áthelyezhesse a súlypontot a másik oldalunkra, vagy ha engedi néha nyújtózkodni, óriási különbséget fog tapasztalni közérzetében, valamint energiaszintjében.

A tökéletes pozíció maga a dinamikus mozgás

Az aktív ülés nem más, mint amikor a test ülés közben is hasonló mozdulatokat végez, mint sétálás vagy állás közben. Hiszen ugyan semmi sem pótolhatja a különböző edzőgyakorlatokat, a munkanap során sem szabad megelégedni a passzivitással. A mozdulatlan ülés a törzs- és a hasizmok gyengüléséhez, hátfájdalomhoz, gerincferdüléshez, nyakfájdalomhoz, illetve keringési zavarokhoz is vezethet – előzze meg a komolyabb problémák kialakulását, és fokozza teljesítményét aktív üléssel!

Az álláskönnyítők, puffok, labdaszékek és térdeplőszékek előnyei

A különböző aktív ülést biztosító irodaszékek többek között segítik erősíteni a csípőt, a törzset, megdolgozva az alsó és felső hasizmokat, a hátat, valamint a vállat. Ez a folyamatos stimuláció javít a testtartáson, kalóriákat éget, csökkenti a hát-, illetve nyakfájdalmak kialakulásának lehetőségét, valamint javítja a vérkeringést. Mindez nem csak fizikailag tartja fitten a testet, de segít fókuszálni, és mentálisan is frissnek maradni egész nap. Válasszon aktív ülést segítő termékeink közül!

 

Várjuk jelentkezését telefonon hétköznaponként reggel 09:00 és délután 16:00 óra között az alábbi telefonszámok egyikén: +36 30 542 2202/ (36-1) 412-0488

Ha inkább e-mailt fogalmazna részünkre, küldje el üzenetét erre az e-mail címre: info@pannontheta.hu

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart