Szállítás és fizetés

A házhoz szállítás munkanapokon történik.

Szállítási költségek:

   1. Személyes átvétel Forgách utcai üzletünkben: Ezen fizetési mód választása esetén szállítási költség nem terheli az ügyfelet.
    Üzletünkben készpénzzel illetve bankkártyával is fizethet!
   2. Banki átutalás (előre): földszint bejáratig és emeletre is AKCIÓ! jelenleg ingyenes a szállítás!
   3. Utánvétes fizetés: földszint bejáratig és emeletre is AKCIÓ! jelenleg ingyenes a szállítás!
   4. OTP SimplePay online bankkártyás fizetés: földszint bejáratig és emeletre is AKCIÓ! jelenleg ingyenes a szállítás!

Alkatrészek kiszállítási díja (székgörgő, gázlift, székmechanika, lábkereszt, karfa, lábtartógyűrű) nettó 2000 Ft azaz bruttó 2540 Ft.

FONTOS: A megrendelt termékek mennyiségtől és súlyától függően számítunk fel szállítási költséget. Bizonyos terméktípusok (például tárgyalószékek vagy várótermi padok) utánvéttel nem rendelhetőek!

A webáruházban való vásárlás feltétele, hogy a Vásárló a megrendelés során magyarországi szállítási címet jelöljön meg. Vásárlás esetén a megrendelés teljesítésének további feltétele, hogy a Vásárló a megrendelt termék vételárát és esetleges kiszállítási (ha felmerül akkor csomagkezelési) díját megfizesse.

 • A kiszállítás költségét és az esetleges csomagkezelés díját a Szolgáltató határozza meg a Vásárló által megrendelt termék(ek) árának és mennyiségének figyelembevételével.
 • Szolgáltató viseli azt a többletköltséget, ami a termékszállítási akadályokkal összefüggésben merül fel.
 • Szolgáltató a megrendelt termék kiszállításáról Magyarország teljes területén szerződött futárszolgálattal, saját autóval vagy a vásárló külön kérésére a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatás igénybevételével gondoskodik. Miután a Szolgáltatónak (Pannon-Theta Kft. – irodaszekfutar.hu) nincs egyedi szerződése a Magyar Posta Zrt.-vel a Vásárló által megrendelt csomag(ok) Postára juttatásának díját (nettó 2000 Ft azaz bruttó 2540 Ft) is felszámoljuk Vásárlóink részére.
  Kérjük, amennyien a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatással kívánja megkapni megrendelt termékeit úgy azt a vásárlási folyamat során a megjegyzés rovatban egyértelműen jelezze.
  A megjegyzés szövegmezőt a pénztár oldalon legalul találja.

  Amennyiben ilyen jellegű utasítást nem kapunk, úgy fenntartjuk a jogot eldönteni, hogy a szerződött futárszolgálattal vagy saját autóval teljesítjük a megrendelt termékek kiszállítását.

  A Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatás díjai:
  – Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  – Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  – Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  – Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.
 • Amennyiben a fizetés előre történik (Banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel) úgy az esetlegesen felmerülő szállítási és csomagkezelési díjat utólagosan kiszámlázzuk és csak ennek a számlának kifizetése után adjuk fel a megrendelt terméke(ke)t. Ez a plusz költség jelenleg kizárólag a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatás igénybevétele esetén merül fel. A szerződött partnerünkkel és saját autóval a szállítás vásárlóink részére ingyenes és csomagkezelési díjmentes.

Az irodaszék vagy irodabútor megrendelésekor javasolt, hogy a Vásárló telefonszámát adja meg a Szolgáltató részére, így szükség esetén a Szolgáltató, illetve megbízott szállítója telefonon is kapcsolatba tud lépni a Vásárlóval.

Szállítási határidők:

Bizonyos termékeket raktárkészletről szállítunk, egyes termékek viszont csak a megrendelés után kerülnek legyártásra. A termékek adatlapján ezt Raktáron illetve Csak rendelésre gyártva sorokkal jelöltük. A gyártandó székek várható szállítási idejéről kollégánknál tud tájékozódni elérhetőségünk valamelyikén. A raktáron lévő termékeket a szállítási címtől függően átlagosan 3-7 munkanap alatt szállítjuk, amennyiben ez esetleg valamilyen oknál fogva csúszna, arról telefonon értesítjük a megrendelőt. Ha esetleg bizonytalan egy termék elkészülési idejét illetően, vagy érdeklődne a pontos szállítási napról, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

A termékszállítással összefüggő további tudnivalók

Szolgáltató megbízott szállítója a megrendelt terméket a szállítási címként megjelölt helyen tartózkodó személynek adja át az átvevő személy átvételi jogosultságra vonatkozóan tett nyilatkozata után. A Vásárló elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget azért, ha a terméket nem a megrendelést leadó veszi át, ha egyébként a Szolgáltató a terméket a megjelölt szállítási címen adta át.

A Szolgáltató kizárja a felelősségét a szállítás várható időtartamának elhúzódása miatt abban az esetben, ha a szállítási késedelem a Szolgáltató működési körén kívül álló okból – így különösen szélsőséges időjárási viszonyok, nagyszámú megrendelések, külföldi beszállító késedelme – miatt következik be.

A Vásárló felelőssége a termék csomagolásának, mint hulladéknak a megfelelő elhelyezéséről gondoskodni.

Figyelem: Ha a szállítmányozási cég sikertelenül próbálja meg kézbesíteni a fuvarszállítmányt a szállítási címre (pl. senki nincs a címen az átvételhez), akkor felveszi Önnel a kapcsolatot. Ezután lehetőség lesz a rendelés újbóli kézbesítésére, a szállítmányozási cég számára megfizetett további díjazás fejében. A további díj összege a kézbesítési címtől függ; erről a szállítmányozási cég az újbóli kézbesítés előtt tájékoztatni fogja.

székek összeszerelése felár ellenében történik. Ennek részleteiről érdeklődjön kollégáinknál!

Esetleges reklamációját kérjük, jelezze felénk a info@pannontheta.hu e-mail címen, a (36-1) 412-0488-as telefonszámon, vagy a Pannon-Theta Kft – 1139 Budapest, Forgách utca 9/B. postai címen.

Lehetőség szerint adja meg a rendelésszámát, a termék cikkszámát és darabszámát és a probléma leírását, ill. az esetleges mennyiségi eltérést vagy a szállítási sérülést. Kollégáink mindent megtesznek a gyors ügyintézés érdekében!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart