24 órás szék

A kényelmes irodai szék minden munkahelyen fontos, vannak azonban olyan területek is, ahol a bútorok nonstop használatban vannak.
Ilyen esetben az ergonómián túl alapvető szempont a rendkívül strapabíró kivitel, az ellenálló szövet és a kimagasló teherbírás.
CONTROL 24 forgószék
Kínálatunk

Nagy teherbírású 24 órás székek

Ezeket a székeket jellemzően portaszolgálathoz vagy diszpécserközpontba választják ügyfeleink, azonban bármilyen területen hasznos társnak bizonyulnak, ahol 24 órás, váltott műszakban dolgoznak a munkatársak.

Termékeink segítségével nemcsak a dolgozók mindennapi kényelmét biztosíthatja, de anyagi szempontból is reálisan dönthet. A nagy teherbírású, ellenálló 24 órás ülőalkalmatosságokkal elkerülheti a folyamatos székcserét, amivel hosszú távon cége pénzügyileg is jól jár. Böngéssze végig termékeinket!

XXL TEHERBÍRÁS
BOSTON 24 forgószék

BOSTON 24 órás diszpécser forgószék

125,976 Ft + ÁFAbruttó 159,990 Ft
XXL TEHERBÍRÁS
MARKUS irodai forgószék felhajtható karfával
MARKUS irodai forgószék 24órás munkához

MARKUS 24 órás diszpécser forgószék

181,094 Ft + ÁFAbruttó 229,990 Ft
XXL TEHERBÍRÁS
1824 LEI diszpécser forgószék

1824 LEI prémium munkaszék 24 órás használatra

181,094 Ft + ÁFAbruttó 229,990 Ft
5 ÉV GARANCIA
24 órás szék

AIAX 24 órás diszpécser forgószék

204,717 Ft + ÁFAbruttó 259,990 Ft196,843 Ft + ÁFAbruttó 249,990 Ft
5 ÉV GARANCIA
CONTROL 24 diszpécser fogószék magas minőségben
CONTROL 24 diszpécser fogószék magas minőségben

CONTROL 24 órás munkaszék non-stop használatra

212,591 Ft + ÁFAbruttó 269,990 Ft
5 ÉV GARANCIA
CONCORDE forgószék
CONCORDE 24 órás forgószék

CONCORDE forgószék 24 órás használatra

985,000 Ft + ÁFAbruttó 1,250,950 Ft
5 ÉV GARANCIA
FUTURA 150 diszpécser forgószék

FUTURA 150 diszpécser forgószék

370,000 Ft + ÁFAbruttó 469,900 Ft

Egész napos csúcskomfort: a 24 órás székek

Az irodaszékek terén a komfortélmény netovábbját a 24 órás székek testesítik meg, hiszen megerősített szerkezetükkel, strapabíró kialakításukkal és többfunkciós beállíthatóságukkal az irodai csúcstechnikát képviselik. A gyártókat természetesen nem egyszerű szabad szellemi asszociációk, hanem praktikus megfontolások motiválták a nem mindennapi teherbírású székek kialakításánál.

A 24 órás székek minden szerkezeti eleme egy célt szolgál: hogy aktív igénybevétellel, akár 24 órán keresztül kényelmes üléspozíciót biztosítson a dolgozóknak. Ezért elsősorban olyan területeken alkalmazzák a nagy teherbírású irodaszékeket, ahol több műszakban dolgoznak, egymást váltják a munkavállalók, és az ülőbútorok állandó terhelésnek vannak kitéve. Ilyenek a diszpécserszolgálatok, a vezérlők és a portaszolgálatok, de akár irodákba is előnyös lehet a 24 órás székek beszerzése, ha hosszú távon szeretnénk elkerülni a székcserét.

 

A nagy teherbírású székek előnyei

Az irodaszékek általában kényelmesek, hiszen a kényelmetlen ülőbútorok nem alkalmasak irodai munkához, de a 24 órás székek ezen belül is külön kategóriát képviselnek. Hogy mi emeli ezeket az ülőalkalmatosságokat az irodaszékek képzeletbeli dobogójára? Elsősorban az aprólékos, minden kényelmi igénynek megfelelő, ergonomikus kialakítás, amely az egyedülálló komfortélmény garanciája, illetve a masszív szerkezet, ami akár a megszakítás nélküli, 24 órás igénybevételhez is remekül alkalmazkodik.

A magas kényelmi fokozat a tökéletes testre szabhatóságnak köszönhető. A 24 órás szék a természetes testtartást támogatja: a háttámla teljes hosszában megtámasztja a gerincet, és követi annak természetes vonalát, valamint az ülőbútor komponenseinek állíthatósága – akárcsak a gamer székek esetében – nagyfokú ergonómiáról gondoskodik. A legtöbb ilyen típusú szék esetében a háttámla és az ülőlap dőlésszöge, az ülés, a fejtámla és a deréktámasz magassága, a karfák dőlésszöge és magassága mind-mind a használó igényei szerint állítható, így bárki könnyedén kialakíthatja a számára ideális üléshelyzetet.

 

Rendezkedjen be az ülésre hosszú távon!

Az exkluzív komfortélmény mellett természetesen nem elhanyagolható a hosszú távú használat során a magas szintű terhelhetőség sem, ami a 24 órás székek legfőbb erőssége. A 24 órás székek legtöbbje XXL teherbírással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 150 kg rá nehezedő súly esetén is stabil és kényelmes ülést biztosít. Az aktív igénybevételhez igazodik a kárpitozás kialakítása is, ami magas kopásállóságú, tartós szövet, textil vagy bőr borítást jelent.

Az extra kényelemnek érthető módon megvan az ára is, így a 24 órás székek magasabb árkategóriába tartoznak, mint a hagyományos irodaszékek. Ugyanakkor, ha a használat időtartamát és a tartósságot vesszük figyelembe, maximálisan megéri egy ilyen széktípusra beruházni, főleg magas székigényű munkakörök esetén. Ehhez még hozzáadódik, hogy a garanciaidő is általában hosszabb, akár 5 évig terjedő lehet.

 

Várjuk jelentkezését telefonon hétköznaponként reggel 09:00 és délután 16:00 óra között az alábbi telefonszámok egyikén: +36 30 542 2202/ (36-1) 412-0488

Ha inkább e-mailt fogalmazna részünkre, küldje el üzenetét erre az e-mail címre: info@pannontheta.hu

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart