Referenciáink

GVSX Kft.

Egyedi kör alakú tárgyalóasztal & PORTLAND tárgyalószékek.

Az elegáns formatervezésű, rakásolható PORTLAND tárgyalószékek ideális választást jelentenek modern stílusú irodákba – kör, négyzet vagy téglalap alakú asztalokhoz egyaránt. A krómozott acél szánkótalpas vázszerkezetnek köszönhetően tartósak és könnyen mozgathatóak. A jól szellőző, hálós háttámla és a szövet kárpitozású ülőlap több órán át tartó tárgyalások vagy megbeszélések során is kivételesen kényelmes használatot biztosítanak.

Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

Az egyszerű kivitelű, rakásolható és sorolható LUCIA tárgyalószékek bármilyen stílusú iroda berendezéséhez is jól illenek. Rendkívül praktikusak, mert irodai környezetbe, konferencia-, és előadótermekbe, tárgyalókba is kiválóan alkalmasak. Szürke, fekete, bordó, sötétkék, piros és drapp-barna színekben is elérhetőek. Szövet ülőlapjuknak köszönhetően hosszú távú, komfortos használatot tesznek lehetővé.

Ha Önnek is tetszenek a fenti képeken látható tárgyalószékeink, kattintson és nézze meg a teljes kínálatot!

PINSOS URSA Kft.

A kivételesen kényelmes, ergonomikus kialakítású, állítható magasságú, fémvázas forgó tárgyalószékek a koncentrált munka elengedhetetlenül fontos eszközei. Modern, szögletes formatervezésük és a puha textilbőr kárpitozás elegáns megjelenést biztosítanak, miközben az egy pontban rögzíthető hintamechanika, a magas háttámla és a komfortos, krómozott karfa hatékonyan támogatják az egészséges ülőtartást is.

A fenti Preston forgó tárgyalószékeinket itt tekintheti meg.

Dencs Ügyvédi Iroda

Egy jól berendezett, stílusos iroda három fő ismérve, hogy kényelmes, ergonomikus bútorokkal rendelkezik, kellemes, barátságos hangulatot áraszt, és hűen tükrözi a cég tevékenységét is. Cégünk a tervezéstől a gyártásig és a beépítésig örömmel vállalja az Ön ízlésének és elképzeléseinek megfelelő, egyedi stílusú, praktikus és minőségi tárgyalóasztalok készítését.

Tárgyalóasztal kínálatunkat itt találja.

Budapest Institute of Banking Zrt.

.

Ezek a színes irodai forgószékek ideális megoldást jelentenek egy vidám hangulatú, modern, egyedi stílusú iroda kialakításához. A gázliftes magasságállítás, a háttámlában állítható deréktámasz, az egy pontban rögzíthető, állítható rugózási keménységű hintamechanika, a jól szellőző, hálós háttámla és a szövet kárpitozás együtt komplex támogatást nyújtanak a hosszú távú, egészséges ülőtartáshoz az egész napos irodai munka során.  Tekintse meg a több színben is kapható, fejtámlás FLEXI BOSS ergonomikus forgószékeket!

Irodai forgószékeink több színben, méretben itt érhető el.

Csepeli Városgazda Ügyfélszolgálat

Ezek a praktikus, egyszerű kivitelű, rakásolható tárgyalószékek a szövet ülőlapnak köszönhetően hosszabb távon is kényelmesek. Kiválóan megállják a helyüket bármilyen stílusú ügyfélszolgálati környezetben, vagy ahol sok ember számára kell egyszerre ülőhelyet biztosítani. További előnyük, hogy könnyen mozgathatóak, kis helyen tárolhatóak és sorszékként is összekapcsolhatóak.

Lucia székeinket több színben is megtalálja kínálatunkban.

Informatikai cég – Budapest

Olyan irodákban, ahol sokan dolgoznak íróasztalnál, tökéletes választás ez a gázliftes magasságállítással, egy pontban rögzíthető hintamechanikával, állítható fejtámlával, deréktámasszal, jól szellőző hálós háttámlával és szövet kárpitozású ülőlappal ellátott – egészséges üléstartást biztosító JOY irodai forgószék. Fekete színének és a letisztult formatervezésnek köszönhetően univerzálisan használható bármilyen stílusú irodai környezetben.

A fenti irodai forgószékeinket és tárgyalószékeinket is megtalálja kínálatunkban több színbe.

Tárgyalók vegyesen

Széles kínálatunkból Ön modern és letisztult, klasszikus vagy elegáns, exkluzív stílusú tárgyalót is berendezhet. A képen látható modellek rendkívüli előnye, hogy univerzálisan felhasználhatóak, praktikusak, kényelmesek, könnyen variálhatóak és mozgathatóak, kisebb vagy nagyobb helyiségekbe is kiválóan alkalmasak, így a végeredmény csakis az Ön ízlésén és elképzelésén múlik.

Tekintse meg Ön is fenti forgószékeinket, tárgyalószékeinket, előtéri ülőbútorainkat!

TwinNet Kft

Ahogy a képen látható tárgyalóban is látszik, ezek a krómozott acél szánkóvázas, elegáns, szögletes formájú ülőlappal és magas háttámlával ellátott, szánkótalpas BOSTON/S tárgyalószékek önmagukban is elegáns, exkluzív megjelenést kölcsönöznek környezetüknek. További előnyük, hogy sokféle színben elérhetőek, egymásba rakhatóak, így akár kis helyen is tárolhatóak, hosszú távon is kényelmes üléstartást biztosítanak, és rendkívül strapabíróak.

Ön is eltudná képzelni irodájában a fenti székeket? Tekintse meg választékunkat!

Stadion-cserepad ülések átalakítása forgószékekké

Egyedi kéréseket is teljesítünk.

Ezek a stadion-cserepad ülésekből átalakított különleges, egyedi forgószékek kivételesen kényelmesek, és irodaszékként univerzálisan felhasználhatóak, így előszobákba, konferencia-, előadó-, és várótermekbe vagy tárgyalókba is kiválóan alkalmasak. Többlettartalmuknak, íves formatervezésüknek és színes kivitelezésüknek köszönhetően kreatív, exkluzív és vidám hangulatot sugároznak.

ELZAINVEST Kft.

Ezek a fekete műbőr borítású, masszív fém lábkereszttel és karfával, illetve hintamechnikával és gázliftes magasságállítással rendelkező PRESTON tárgyalószékek minden szempontból optimális megoldást jelentenek. Elegáns, szögletes formatervezésük, kis méretük és ergonomikus kivitelezésük univerzális használatot és a hosszú távú munka során is egészséges üléstartást biztosítanak.

Tekintse meg fenti tárgyalószékeinket és tárgyalóasztalunkat!

NeoCreator Invest Kft.

MIRUS forgószékek (fejtámla nélküli kivitelben) exkluzív tárgyalóasztal körül.

Modern és kivételesen kreatív formatervezésüknek és többféle színben elérhető hálós háttámlájuknak köszönhetően ezeket a prémium kategóriás, fokozottan ergonomikus kialakítású irodai forgószékek ideális választást jelentenek teljesen egyedi stílusú, különleges hangulatú tárgyalótermek berendezéséhez. További előnyük a strapabíróság és a sokoldalú személyre szabhatóság, így a hosszú távú, kényelmes munkavégzés is garantált.

Magánszemély – Budapest

MIRUS forgószék egyedi pink színben.

Ez a pink színű állítható magasságú, hálós háttámlával rendelkező prémium kategóriás irodai forgószék bensőséges, tiszta, meleg hangulatot sugároz, így kiválóan illik világos, pasztellszínű irodai környezetbe. Ülésmélysége horizontmechanikával állítható, és speciális önbeálló deréktámasszal, gázliftes magasságállítással, full szinkron mechanikával és állítható karfával is rendelkezik, így hosszú távon is egészséges üléstartást biztosít.

Fejér Megyei Kormányhivatal

Egyedi ovális, csőlábas tárgyalóasztal.

Cégünk örömmel vállalja az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelő – bármilyen formájú, méretű és anyagú tárgyalóasztalok tervezését és gyártását. Az igényes, minőségi design és a stílus esztétika mellett külön hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra és az ergonómiára is, illetve arra, hogy a tervezett modell kiválóan illeszkedjen az adott helyiség berendezéséhez és stílusához.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart