Tárgyalószékek

Sikeres tárgyaláshoz kényelmes tárgyalószék!
Kínálatunkból jelenleg több mint 50 féle tárgyalószék közül válogathat. Budapesti bemutatótermünkben bizonyos típusokat ki is próbálhat, várjuk szeretettel!
SOPHIA tárgyalószék
Kínálatunk

Tárgyalószékek széles választékban

Tárgyalószékeinket elsősorban azoknak ajánljuk, akik kifejezetten az egységes kinézetre és kényelemre törekednek kisebb előadó- és konferenciatermekben, irodaházakban. Ezeket a székeket legfőképp vagy műanyag kivitelben, vagy szövet, műbőr és valódi bőrkárpitozással állítják elő. Vázszerkezetüket tekintve is több fajtát különböztetünk meg acélvázast, illetve krómvázast. A választás során érdemes megfigyelni, hogy a helyiség, ahova kerül, milyen esztétikai adottságokkal, térbeli lehetőségekkel rendelkezik. Célszerű ezeket szem előtt tartva kiválasztani a fenti típusok valamelyikét.

A formaiságokon túlmenően a legtöbb esetben azért választják ezeket, mert strapabíróak, kevés helyet foglalnak, és kényelmes ülést biztosítanak, akár több órán át is, akárcsak különleges főnöki székeink. A legtöbb egymásba helyezhető, könnyen hordozható és a későbbiekben egyszerűn tárolható. Irodaházakban, oktatási intézményekben, esetleg különböző szórakozási lehetőséget biztosító intézményekben (játszóházak, óvodák) tökéletesen helyt tudnak állni!

MIRO 4L tárgyalószék
MIRO 4L tárgyalószék

MIRO 4L rakásolható tárgyalószék

55,000 Ft + ÁFAbruttó 69,850 Ft
XXL TEHERBÍRÁS
1121 TN H nagy teherbírású tárgyalószék

1121 TN H nagy teherbírású tárgyalószék

37,100 Ft + ÁFAbruttó 47,117 Ft
XXL TEHERBÍRÁS
1121 LN H nagy teherbírású tárgyalószék

1121 LN H nagy teherbírású tárgyalószék

32,500 Ft + ÁFAbruttó 41,275 Ft
SAMBA exkluzív tárgyalószék
beige tárgyalószék

SAMBA tárgyalószék textilbőr kárpitozással

53,000 Ft + ÁFAbruttó 67,310 Ft
TAURUS PN tárgyalószék

TAURUS PN rakásolható tárgyalószék

17,500 Ft + ÁFAbruttó 22,225 Ft
Tárgyalószék és irodaszék egyben a PRESTON -tól
PRESTON forgószék fekete színben

PRESTON forgószék és tárgyalószék

56,000 Ft + ÁFAbruttó 71,120 Ft
TAURUS TN MAXI + TA írótáblás tárgyalószék
írótáblás tárgyalószék

TAURUS TN MAXI + TA írótáblás tárgyalószék

34,500 Ft + ÁFAbruttó 43,815 Ft
1120 LN fa tárgyalószék

1120 LN tárgyalószék fekete vázzal

25,100 Ft + ÁFAbruttó 31,877 Ft
XXL TEHERBÍRÁS
BOSTON 4L kartámasszal ellátott szék
Stabil acélvázas tárgyalószék

BOSTON 4L nagy teherbírású tárgyalószék

95,000 Ft + ÁFAbruttó 120,650 Ft
Show next

Tárgyalószékek a kényelem és a letisztult elegancia jegyében

A tárgyalószék az egyik legsokoldalúbb típus az irodaszékek választékában, hiszen az üzleti tárgyalásoktól a konferenciák és bemutatók világán át az irodai hétköznapokig minden területen kiválóan megállja a helyét. Sokoldalúsága mellett tartóssága és kényelmes kialakítása is a kedvelt széktípusok közé emeli, illetve az a sokak számára megnyerő tulajdonsága, hogy kellemes átmenetet képez az ergonomikus irodai forgószékek és az exkluzív főnöki székek világa között.

 

A tárgyalószék típusai

A tárgyalószéknek hasonló kényelmi szempontoknak kell megfelelnie, mint a hagyományos irodai forgószéknek. A stabil derék- és háttámasz a legegyszerűbb kialakítás esetén is elvárható, hiszen ez biztosítja, hogy hátfájdalmak és feszengés nélkül, akár hosszú órákat tölthessünk ülő pozícióban. A bonyolultabb beállítási funkciók, mint a gázliftes ülésmagasság-állítás vagy a hintamechanika a tárgyalószékekre nem jellemzőek, ezért speciális igények esetén az ergonomikus irodaszékmodelljeinket ajánljuk figyelmébe.

A változatosság kritériuma a tárgyalószékeknél elsősorban a vázszerkezet és az anyagborítás tekintetében érvényesül. A vázszerkezet lehet acél vagy króm, míg a talpkialakításban a klasszikus mellett a görgős és a szántalpas megoldások jellemzőek. Az anyagborítás tekintetében többféle kialakítás közül választhat a színes, műanyag kivitelű változattól a szövet borítású modelleken át a trendi műbőr vagy exkluzív, valódi bőr kárpitozású darabokig.

 

A tárgyalókon innen és túl

A megfelelő tárgyalószék kiválasztása során döntő szempont a rendezvény típusa és a helyiség térbeli-esztétikai karaktere. Más jellegű ülőalkalmatosság illik egy konferencia- vagy előadóterem enteriőrjébe, mint egy váróterem vagy rangos üzleti találkozó számára kialakított helyiségbe. Míg sok esetben praktikus és célszerű választásnak tűnnek az egyszerű, rakásolható modellek, néha az alkalom elegánsabb megoldást kíván.

Termékpalettánk kialakításánál a minőség és megbízhatóság mellett figyeltünk arra is, hogy a különböző igényeknek és elvárásoknak megfelelően változatos kínálatot nyújtsunk, így mindenki megtalálhatja az ideális tárgyalószéket.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart