Termékek

Irodaszékektől az aktív ülésekig

Sokat tanakodtunk, hogyan is foglalhatnánk össze azt az ezerszínű termékválasztékot, melyet jó minőségű, masszív és formatervezett irodai székekből és irodabútorból válogattunk össze.

Hiszen ami egy hagyományos irodaszék webáruházként indult, az ma már egy olyan online „bevásárlóközpont”, ahol az ergonómikus széktől kezdve, az ipari forgószéken át, egészen a gamer ülésig, a legspeciálisabb igényekre szánt ülőalkalmatosságokat tesszük elérhetővé Kedves Vevőink számára.

Ha megnyerőnek találja irodaszék kínálatunkat, széria- illetve egyedileg gyártott irodabútorainkban sem fog csalódni! Az egyedi igények szerint legyártott irodabútorok hozzájárulnak az optimális helykihasználáshoz s nem utolsó sorban hatékonnyá, gördülékennyé teszik a munkavégzést.

Ha vásárlás előtt szívesen kipróbálná forgószékeinket, esetleg megtapasztalná a főnöki fotelek által nyújtott kényelmet, szívesen látjuk budapesti bemutatótermünkben, ahol több mint 30 féle irodaszék, tárgyalószék, valamint kifutó, ezáltal jelentős kedvezménnyel kapható termékeink várják Önt!

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

Irodaszékek, gamer székek, előtéri ülőalkalmatosságok

És, hogy miért éri meg még nálunk vásárolnia? Mert magas minőségű irodaszék-kínálatunk mellett, a fáradhatatlan gamerekre is gondolunk, így nagy választékban talál nálunk ergonomikus kialakítású gamer székeket is. De itt sem áll meg a sor, hiszen nem csak irodaszékeink, gamer székeink, de előtéri bútoraink, várótermi padjaink is igen kelendőek régi és új vásárlóink körében.
Ha egy-két irodai kiegészítőre, például igényeihez igazított íróasztalra vagy dohányzóasztalra, esetleg állófogasra lenne szüksége, azt is beszerezheti webshopunk pazar kínálatáról. Többféle anyag- és méretválaszték várja, változatos kialakítások, hogy tényleg az elképzeléseihez tökéletesen illó bútorokat vigyen haza tőlünk.

Ha pedig mindez nem lenne még elég, kínálatunkat állandó és időszakos akciókkal tesszük még vonzóbbá. Hiszünk abban, hogy a kényelemről, az ülés közbeni helyes testtartásról senkinek sem kell lemondania, így egyes termékeinket jóval az eredeti ár alatt, kedvezményesen kínáljuk érdeklődőinknek.

 

Egy megfelelő székkel sokat tehet a helyes testtartásért

Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdései lennének, bizalommal fordulhat hozzáértő munkatársainkhoz! Higgyen nekünk, egy ergonomikus kialakítású, kényelmes ülést biztosító, a hátnak és gerincnek megfelelő támaszt nyújtó irodaszék, jelentősen képes javítani a testtartásán. Gondolkozzon hosszú távban és tegyen lépéseket az egészségesebb, komfortosabb ülés felé – szaküzletünk kínálatában garantáltan nem fog csalódni!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart