Termékek

Irodaszékektől az aktív ülésekig

Sokat tanakodtunk, hogyan is foglalhatnánk össze azt az ezerszínű termékválasztékot, melyet jó minőségű, masszív és formatervezett irodai székekből és irodabútorból válogattunk össze.

Hiszen ami egy hagyományos irodaszék webáruházként indult, az ma már egy olyan online „bevásárlóközpont”, ahol az ergonómikus széktől kezdve, az ipari forgószéken át, egészen a gamer ülésig, a legspeciálisabb igényekre szánt ülőalkalmatosságokat tesszük elérhetővé Kedves Vevőink számára.

Ha megnyerőnek találja irodaszék kínálatunkat, széria- illetve egyedileg gyártott irodabútorainkban sem fog csalódni! Az egyedi igények szerint legyártott irodabútorok hozzájárulnak az optimális helykihasználáshoz s nem utolsó sorban hatékonnyá, gördülékennyé teszik a munkavégzést.

Ha vásárlás előtt szívesen kipróbálná forgószékeinket, esetleg megtapasztalná a főnöki fotelek által nyújtott kényelmet, szívesen látjuk budapesti bemutatótermünkben, ahol több mint 30 féle irodaszék, tárgyalószék, valamint kifutó, ezáltal jelentős kedvezménnyel kapható termékeink várják Önt!

Kellemes vásárlást kívánunk!