Gamer & Racer székek

Dobja fel dolgozó – vagy játszószobáját a neonszínekben pompázó gamer forgószékek megnyerő, fiatalos designjával!
ALPHA RACING forgószék
Kínálatunk

Gamer székek minden korosztálynak

Legyen szó amatőr vagy akár versenyszerű számítógépes játékról, a több órán át tartó üléshez elengedhetetlen egy kényelmes ülőalkalmatosság, mivel hosszú távon ennek hiánya könnyen okozhat nem kívánt derék-, illetve hátfájdalmakat.

Gamer szék kínálatunk magában foglalja a világ eSport közösségének legnépszerűbb tagjainak számító típusokat, melyek védjegye a modern formatervezés, és a magas fokú ergonómia. Termékeinkre jellemző a nagy teherbírás, a széles színválaszték, a magas komfortérzet, valamint az 1 év teljes körű garancia.

Melyek a profi gamer szék ismérvei?

  • A deréktámasszal segíti a megfelelő testhelyzet tartós fenntartásában
  • Karfával is rendelkezik, hogy a játékos pihentetni tudja a karját és kezét a játék szünetében
  • Ugyancsak hasznos tulajdonsága a magas háttámla, mely a lapockák számára is elégséges támasztékot nyújt

AKCIÓ
ERGOHUMAN GAMING forgószék

ERGOHUMAN GAMING ergonomikus gamer forgószék

236,213 Ft + ÁFAbruttó 299,990 Ft203,701 Ft + ÁFAbruttó 258,700 Ft
ALPHA RACING gamer forgószék
Gamer szék piros színben fej- és derék támasszal

ALPHA RACING gamer forgószék

99,900 Ft + ÁFAbruttó 126,873 Ft
AVONDALE II hintafunkciós párnázott szék játékhoz
piros állítható gamer szék

AVONDALE II textilbőr gamer forgószék

47,236 Ft + ÁFAbruttó 59,990 Ft
Show next

Gamer székek játékra és munkára

Akár a legújabb PlayStationnel, Xbox-szal, esetleg PC-n játszik, helyes testtartással nem kell aggódnia, hogy a fárasztó munka utáni szórakozás az egészsége rovására megy. De mi a helyzet akkor, ha éppen munka közben lenne szüksége a lehető legnagyobb kényelemre? Szerencsére a gamer székek olyan ergonomikus kialakítású székek, amelyek bármilyen, hosszan tartó ülőmunkánál kifejtik jótékony hatásukat. Ha olyan széket szeretne, amely a lehető legjobban támogatja a testtartását, a gamer szék ideális választás lehet.

Előzze meg az izomfájdalmak kialakulását!

A modern életforma, így a legtöbb munkakör hosszantartó ülést igényel, nem beszélve az otthoni pihenésről. Így nem ritka, ha valaki akár napi 15 órát is üléssel tölt el, ezért fontos, hogy ezalatt az idő alatt se roncsolódjanak az ízületek és az izmok. A nem megfelelő ülés alatt az izmok könnyen elfáradnak, és a test könnyen görnyedő pozícióba süpped, fáradtságot, kényelmetlenséget okozva. Erre kínálnak megoldást a legújabb gamer székek.

Ergonomikus kialakítású gamer székek

A gamer székek nagy előnye, hogy rendkívül könnyen állíthatók a test igényeihez.  Típustól függően külön-külön beállítható a szék magassága, illetve a kar-, a hát-, valamint a fejtámasz. A megfelelő beállításokkal optimális pozícióba helyezheti a lábait, a csípőjét, a hátát, valamint a felső testét, így a teste képes lesz egészséges helyzetben tartani magát anélkül, hogy Önnek erre minden percben oda kellene figyelnie. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és próbálja ki a különböző modelleket!

 

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart