24 órás szék

A kényelmes irodai szék minden munkahelyen fontos, vannak azonban olyan területek is, ahol a bútorok nonstop használatban vannak.
Ilyen esetben az ergonómián túl alapvető szempont a rendkívül strapabíró kivitel, az ellenálló szövet és a kimagasló teherbírás.
CONTROL 24 forgószék
Kínálatunk

Nagy teherbírású 24 órás székek

Ezeket a székeket jellemzően portaszolgálathoz vagy diszpécserközpontba választják ügyfeleink, azonban bármilyen területen hasznos társnak bizonyulnak, ahol 24 órás, váltott műszakban dolgoznak a munkatársak.

Termékeink segítségével nemcsak a dolgozók mindennapi kényelmét biztosíthatja, de anyagi szempontból is reálisan dönthet. A nagy teherbírású, ellenálló 24 órás ülőalkalmatosságokkal elkerülheti a folyamatos székcserét, amivel hosszú távon cége pénzügyileg is jól jár. Böngéssze végig termékeinket!

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
XXL teherbírás BOSTON 24 forgószék
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
XXL teherbírás MARKUS irodai forgószék felhajtható karfával
MARKUS irodai forgószék 24órás munkához

MARKUS 24 órás diszpécser forgószék

140,000 Ft + ÁFAbruttó 177,800 Ft
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
XXL teherbírás 1824 LEI diszpécser forgószék
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
5 év garancia 24 órás szék

AIAX 24 órás diszpécser forgószék

235,000 Ft + ÁFAbruttó 298,450 Ft173,228 Ft + ÁFAbruttó 220,000 Ft
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
XXL teherbírás ORLANDO 24 személyre szabható irodaszék
forgószék egyedi teherbírással
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
5 év garancia CONTROL 24 diszpécser fogószék magas minőségben
160kg teherbírással rendelkező forgószék
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
5 év garancia CONCORDE forgószék
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Valódi bőr CONCORDE 24 órás forgószék
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
5 év garancia FUTURA 150 diszpécser forgószék

Egész napos csúcskomfort: a 24 órás székek

Az irodaszékek terén a komfortélmény netovábbját a 24 órás székek testesítik meg, hiszen megerősített szerkezetükkel, strapabíró kialakításukkal és többfunkciós beállíthatóságukkal az irodai csúcstechnikát képviselik. A gyártókat természetesen nem egyszerű szabad szellemi asszociációk, hanem praktikus megfontolások motiválták a nem mindennapi teherbírású székek kialakításánál.

A 24 órás székek minden szerkezeti eleme egy célt szolgál: hogy aktív igénybevétellel, akár 24 órán keresztül kényelmes üléspozíciót biztosítson a dolgozóknak. Ezért elsősorban olyan területeken alkalmazzák a nagy teherbírású irodaszékeket, ahol több műszakban dolgoznak, egymást váltják a munkavállalók, és az ülőbútorok állandó terhelésnek vannak kitéve. Ilyenek a diszpécserszolgálatok, a vezérlők és a portaszolgálatok, de akár irodákba is előnyös lehet a 24 órás székek beszerzése, ha hosszú távon szeretnénk elkerülni a székcserét.

 

A nagy teherbírású székek előnyei

Az irodaszékek általában kényelmesek, hiszen a kényelmetlen ülőbútorok nem alkalmasak irodai munkához, de a 24 órás székek ezen belül is külön kategóriát képviselnek. Hogy mi emeli ezeket az ülőalkalmatosságokat az irodaszékek képzeletbeli dobogójára? Elsősorban az aprólékos, minden kényelmi igénynek megfelelő, ergonomikus kialakítás, amely az egyedülálló komfortélmény garanciája, illetve a masszív szerkezet, ami akár a megszakítás nélküli, 24 órás igénybevételhez is remekül alkalmazkodik.

A magas kényelmi fokozat a tökéletes testre szabhatóságnak köszönhető. A 24 órás szék a természetes testtartást támogatja: a háttámla teljes hosszában megtámasztja a gerincet, és követi annak természetes vonalát, valamint az ülőbútor komponenseinek állíthatósága – akárcsak a gamer székek esetében – nagyfokú ergonómiáról gondoskodik. A legtöbb ilyen típusú szék esetében a háttámla és az ülőlap dőlésszöge, az ülés, a fejtámla és a deréktámasz magassága, a karfák dőlésszöge és magassága mind-mind a használó igényei szerint állítható, így bárki könnyedén kialakíthatja a számára ideális üléshelyzetet.

 

Rendezkedjen be az ülésre hosszú távon!

Az exkluzív komfortélmény mellett természetesen nem elhanyagolható a hosszú távú használat során a magas szintű terhelhetőség sem, ami a 24 órás székek legfőbb erőssége. A 24 órás székek legtöbbje XXL teherbírással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 150 kg rá nehezedő súly esetén is stabil és kényelmes ülést biztosít. Az aktív igénybevételhez igazodik a kárpitozás kialakítása is, ami magas kopásállóságú, tartós szövet, textil vagy bőr borítást jelent.

Az extra kényelemnek érthető módon megvan az ára is, így a 24 órás székek magasabb árkategóriába tartoznak, mint a hagyományos irodaszékek. Ugyanakkor, ha a használat időtartamát és a tartósságot vesszük figyelembe, maximálisan megéri egy ilyen széktípusra beruházni, főleg magas székigényű munkakörök esetén. Ehhez még hozzáadódik, hogy a garanciaidő is általában hosszabb, akár 5 évig terjedő lehet.

 

Várjuk jelentkezését telefonon hétköznaponként reggel 09:00 és délután 16:00 óra között az alábbi telefonszámok egyikén: +36 30 542 2202/ (36-1) 412-0488

Ha inkább e-mailt fogalmazna részünkre, küldje el üzenetét erre az e-mail címre: info@pannontheta.hu