Az állítható magasságú asztal kedvező egészségügyi hatásai

Az egyedi igények szerint beállítható, ergonomikus irodaszékek – egy állítható magasságú asztallal kiegészítve – teljes körű, optimális megoldást jelentenek a fárasztó irodai ülőmunka során.

Mivel az ergonomikus asztal alkalmazása lehetővé teszi az ülő és álló helyzetek váltogatását a nap folyamán, így fizikai és mentális egészségünkre – több szempontból is kedvező hatást gyakorol:

  • elősegíti az ergonomikus testtartás fenntartását, jót tesz az izomzatnak és a gerincnek, így hatékonyan enyhíti a gerincre nehezedő nyomást, csökkenti a krónikus hát-, és derékfájdalom, illetve az olyan mozgásszervi problémák kialakulásának kockázatát, mint a nyak megerőltetése és a kéztőalagút szindróma.
  • A napközbeni rendszeres állás javítja a vérkeringést és az anyagcserét, ezáltal csökkenti a szív-, és érrendszeri betegségek, illetve a súlygyarapodással és az elhízással kapcsolatos problémák kockázatát.

 

Kedvező mentális hatások és sokoldalú felhasználás

  • Az egyedi igények szerinti, megfelelő magasság beállítása nagyfokú kényelmet biztosít, és csillapítja a fáradtságérzetet is. A pozícióváltás segít leküzdeni a délutáni energiahiányt, és fokozza a koncentrációt, csökkenti a stresszt, így jobb teljesítményt eredményezhet.
  • Az ülő-, és állómagasságok beállításával lehetővé teszi a pozíciók közötti, egy gombnyomással történő, egyszerű és gyors váltást, így a különböző feladatok vagy megbeszélések esetén – bármilyen munkahelyi környezetben – a résztvevők igényeihez igazodva, sokoldalúan felhasználható.
  • Az ergonomikus bútorokba való befektetés növelheti az általános munkahelyi elégedettséget és jóllétet.

Cégünk nagy teherbírású és vezetői forgószékeket, ergonomikus irodaszékeket és állítható magasságú asztalt, illetve egyedi bútortervezési szolgáltatást is kínál ügyfeleinek. Nézzen szét széles választékunkban, és találja meg az igényeinek megfelelő modellt!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart