Az év irodája – egy méltán izgalmas verseny

2010-től minden évben megrendezik az Év irodája versenyt.  Igazán fontos esemény ez, hiszen a dolgozó lakosság jelentős része tölti a napja nagy részét irodai környezetben. Sok cikket írtunk már arról, hogy mik a legfontosabb szempontok egy iroda berendezésekor – például arról, hogy milyen irodai forgószéket érdemes beszerezni az ülőmunkához; miért praktikusak a rakásolható tárgyalószékek; vagy milyen előnyökkel jár, ha a hagyományosról időnként térdeplőszékre váltunk.

Ám önmagáról az irodáról mindezidáig kicsit kevesebbet esett szó. Ugyanakkor az Irodaszékfutár számára is fontos, hogy a termékeink ne csak praktikusak és ergonomikusak, hanem tetszetősek is legyenek, és célunk, hogy az ülőalkalmatosságaink tökéletesen megállják a helyüket a huszonegyedik századi modern, haladó szellemű irodákban. Éppen ezért minden évben izgalommal várjuk az Év irodája verseny eredményeit, ami számunkra is egyféle támpontként szolgál.

 

Miről szól a verseny?

Kétségtelen, hogy egy iroda nem pusztán az optimális funkcionalitású bútorok beszerzésétől válik kellemes munkahellyé, ahova az emberek szívesen járnak be dolgozni – ennél sokkal több kell ehhez, bár ez a mozzanat is elengedhetetlen hozzá. Minden szempontnak klappolnia kell, a terek felosztásától kezdve az egyedi arculatig, és az igazán inspiráló környezetet mindig a részletek összességében rejlő harmónia teremti meg.

Egyre több munkáltató érzi és érti, hogy az átgondoltan és igényesen kialakított munkakörnyezetben hatalmas lehetőségek vannak, és tesznek is azért, hogy ilyesmivel büszkélkedhessenek. Egyrészt jól tudják, hogy egy korszerű, magas színvonalú iroda miliője és stílusa rengeteget elmond magáról a cégről is, így fontos szerepet játszik a cég megítélésében, másrészt azzal is tisztában vannak, hogy az inspiráló környezet vonzza a jó munkaerőt. Ezért is remek kezdeményezés az Év irodája verseny, ahol ország-világ előtt megmutathatják magukat.

A szervezők célja a legjobb irodák bemutatása, így sokat segítenek abban, hogy a kiemelkedően minőségi terek a lehető legjobb irányba formálják az irodapiacot, és vele együtt a munkáltatói kultúrát. Érdemes megismerni az idei és korábbi győzteseket, nevezetteket, és akár ihletet meríteni lenyűgöző megoldásaikból.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart