Stíluskavalkád – irodaszékek mindenféle külalakban

Bár sokan a maximális kényelmen és kihasználhatóságon túl nem is várnak többet egy irodaszéktől, vásárlóink gyakorta döntenek egy-egy ülőalkalmatosság mellett azért, mert annak dizájnja, formatervezése és színe megnyerő számukra. A meglátni és megszeretni elve természetesen ebben az esetben is abszolút működik, így bemutatótermünkben is sokszor tapasztaljuk, hogy érdeklődőink azokat az irodaszékeket próbálgatják leginkább, amik kinézetre is kedvükre valóak. Természetes hozzáállás, hiszen szeretjük magunkat körbevenni olyan bútorokkal akár otthonunkban, akár munkahelyi környezetben, amik a kényelmünket szolgálják, de amikre ránézni is kellemes. Amik jól illenek az adott helyiség miliőjébe, amik egyszerre stílusosak és komfortosak.

Milyen stílusú irodaszékek között válogathat?

Kifinomult, elegáns
A textilbőr és bőr forgószékekre például ez kifejezetten igaz, mint ahogy azokra a modellekre is, amik hagyományosabb, letisztultabb formatervezésűek. Ahogy a mondás is tartja, egy kis fekete nem hiányozhat a hölgyek ruhatárából, és ugyanez valós állítás lehet az irodaszékek világában is. Egy fekete színű, magasabb háttámlájú irodaszékkel soha nem foghatunk mellé, főleg ha olyat keresünk, ami minden környezetbe és a már meglévő bútorainkhoz is remekül passzol.

Modern, fiatalos
Színek, színek, színek, formák. Ha ilyen stílusban keresgélnénk, bátran nézelődjünk a rendhagyóbb árnyalatú, esetleg élénkebb, több színű székek között. Formák tekintetében jöhetnek a rafináltabb, lekerekítettebb vonalak, a karfa nélküli változatok, az extrákkal felszerelt típusok.

Minimalista, letisztult
Ezeknek az irodaszékeknek a fő jellemzője, hogy nincs rajtuk semmi hivalkodó. Egyszerű vonalvezetést követnek, általában karfa nélküliek, kerek vagy szögletes háttámlával, semlegesen egyszínűek.

Sportos
Nem kifejezetten jellemző az irodaszékekre a sportos kivitel, inkább ennek a jelzőnek a hallatán azonnal a szuper kényelmes, számtalan extrával felszerelt, ergonomikus kialakítású gamer székek jutnak az eszünkbe.

 

Webshopunk óriási termékpalettáján minden stílusú irodaszékkel találkozhat. Nézze ki a kedvencét vagy a kedvenceit, és adja le rendelését gyorsan, egyszerűen, csupán pár kattintással!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart