Gamer szék – szuper karácsonyi ajándékötlet férfiaknak

A tökéletes karácsonyi ajándékot nem is olyan egyszerű megtalálni, mint elsőre gondolnánk, főleg, ha már hosszú évek óta együtt vagyunk a párunkkal, és az idők során kilőttünk egy csomó lehetőséget, ötletet. Mert milyen is a tökéletes ajándék? Mindenekelőtt személyre szóló és figyelmes, vagyis olyasmi, amiből érződik a másik iránti szeretetünk és törődésünk. Az ajándékkeresés során érdemes végiggondolni, mik a párunk kedvenc tevékenységei, vannak-e számára fontos elfoglaltságai, hobbijai – ha ezekhez kapcsolódó ajándékkal állunk elő, akkor annyira nem lőhetünk mellé. És ha ez a hobbi a számítógépes játék, máris bőven van miből válogatni: egy új, izgalmas játék, egy menő kontroller vagy akár egy kényelmes, ergonomikus gamer szék.

 

Milyen a jó gamer szék?

Mivel a vérbeli gamerek meglehetősen sok időt töltenek egyhuzamban a monitor előtt ülve, az elsődleges szempont mindenképp az, hogy a gamer szék a lehető legegészségesebb ülést biztosítsa. Ennek alapfeltétele, hogy minél több szempontból állítható, egyedi igényekre és testalkatra szabható legyen. Az állítható magasság, háttámla, nyak- és kartámasz alapfeltétel, és ha még lábtámasz is tartozik hozzá, az csak még komfortosabbá teszi. A gamer székek esetében az is lényeges, hogy viszonylag nagy mozgást biztosítsanak, mivel a gamerek nagy része elég sokat és vehemensen mozog a játék hevében. Ugyanebből adódik az is, hogy kizárólag strapabíró, masszív széket érdemes választani, amelyik jól bírja az intenzív használatot.

Az irodaszékek mellett nálunk a gamer székek választéka is hatalmas, így nemcsak kényelmi, hanem esztétikai szempontok alapján is bőven van miből válogatni. Náluk mindenki megtalálhatja ez elvárásaihoz és stílsához illő tökéletes gamer széket.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart