Hogyan válasszunk tárgyalószéket?

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy bár az esztétikai szempontok különösen lényegesek (szín, anyag, formatervezés), alapvetően tárgyalószéket nem érdemes „csak úgy” meglátni és megszeretni. Ha hosszú távban és minőségben gondolkozunk, mindenképp ajánlott időt és energiát szánnunk a megfelelő tárgyalószék kiválasztására, ami azzal is együtt jár, hogy kicsit alaposabban beleássuk magunkat a szék egyéb tulajdonságaiba is.

 

A tárgyalószékek között is vannak kényelmesebb típusok

Ugyan egy tárgyalószéknél nem alapelvárás az ergonomikus kialakítás, nem elhanyagolandó szempont, hogy valamennyire azért kényelmes is legyen. Gondoljunk csak arra, hogy egy megbeszélés közepén mennyire zavaró, ha a beszélgetőpartnerünk állandóan mozgolódik, ficánkol a székben, mert nem találja a helyét. Ez általában nem azért történik, mert a tárgyalópartnerünk zavarban lenne, hanem egyszerűen csak kényelmetlen a széke. Ha magára a tárgyalószékben való ülésre egyfajta felhasználói élményként tekintünk, egy kemény és kényelmetlen tárgyalószék a lehető legrosszabb benyomást nyújthatja.

 

Rakásolható tárgyalószékek

Egy tárgyalószéknek általában más a funkciója, mint egy hagyományos irodaszéknek. Ebben tulajdonképpen nem ülőmunkát végzünk, csupán ideig-óráig használjuk, ezért ennél nem elvárás, hogy fej- és háttámasszal, karfával rendelkezzen. Fontosabb inkább, hogy a választott típusból lehetőleg egyszerre több darabot is beszerezhessünk, illetve a tárgyalószéknél (főleg konferencia termek esetében) elsődleges szempont, hogy kis helyen elférő, rakásolható modell legyen. Egy tárgyalószék árát ugyanakkor nagyban befolyásolja az is, hogy a szék ülőlapjának anyaga milyen, miből készült. Lehet kényelmesebb szövet, keményebb, de könnyebben tisztán tartható falemez vagy éppen egyszerűbb, de olcsóbb műanyag is.

Az Irodaszékfutárnál kiváló ár-érték arányú tárgyalószékekkel várjuk régi és új vásárlóinkat. Vessen egy pillantást a termékpalettánkra!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart