Többet is nyújtunk a minőségi irodai forgószékeknél

Jogosan merülhet fel Önben a kérdés, hogy miért válassza a Pannon Theta Kft.-t, hogy miért rendeljen online az Irodaszékfutárról, hiszen az internet telis-tele van olyan webáruházakkal, ahol szintén irodaszékeket, tárgyalószékeket forgalmaznak. A válasz rendkívül egyszerű: mert cégünk nem csak arra fektet nagy hangsúlyt, hogy kiváló ár-érték arányú, illetve prémium irodai forgószékekkel lássa el régi és új ügyfeleit, hanem a lehető legmagasabb vásárlói elégedettségre és hosszú távú partnerségre is törekszünk. Kisebb, de jelentőségteljesebb plusz szolgáltatásokkal, extra lehetőségekkel tesszük csalogatóbbá a vásárlást, ezekről pedig most bővebben is írunk. Ha eddig bármi kétsége is volt afelől, hogy megéri-e minket választania, most igyekszünk eloszlatni a dilemmáit.

 

Ha irodai forgószék, akkor a Pannon Theta Kft. – de miért is?

  • ha vásárlás előtt bizonytalan lenne, bemutatótermünkben ki is próbálhatja, közelebbről is szemügyre veheti az irodai forgószékeket;
  • állandó és időszakos akciókkal várjuk, amelyekkel jelentős összegeket is megtakaríthat;
  • folyton megújuló kínálattal és nagy raktárkészlettel szinte minden ügyféligénynek gyorsan eleget tudunk tenni;
  • házhoz szállítást az ország egész területére vállalunk;
  • ha nem akar még pluszba szállítási díjat is fizetni, budapesti bemutatótermünkben ingyenesen átveheti a megrendelését;
  • minden webáruházi termékünkhöz gyártói garanciát biztosítunk;
  • szervizszolgáltatásunk keretén belül vállaljuk az irodaszékek javítását is.

 

Nem tud megválni kedvenc irodaszékétől?

A jó hír, hogy nem is kell, hiszen irodaszékszervizünkben vállaljuk régi forgószékek felújítását, átkárpitozását is. Így nem csak akkor érdemes hozzánk fordulnia, ha egy új, modern, ergonomikus irodaszéket szeretne, hanem akkor is, ha egy régebbi típust szeretne felújíttatni.
Ha sikerült meggyőznünk, várjuk a rendelését. Adja le még ma, hogy mihamarabb élvezhesse új vagy felújított széke kényelmét!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart