Irodaberendezés a legegyszerűbb dekorációs ötletekkel

Az igényes irodaberendezés nem csak annyiból áll, hogy minőségi irodaszékekkel- és bútorokkal rendezzük be az adott helyiséget. A különféle dekorációs megoldásoknak is érdemes némi figyelmet szentelnünk, hiszen csak úgy vihetünk életet, stílust, kényelmet az irodába, ha nem csak egy bútorokkal telepakolt, steril környezetet alakítunk ki, hanem egy kellemes, otthonos miliőt. Sokszor nincs is szükség ehhez túl nagy vagy költséges dolgokra, csupán némi türelemre, átgondoltságra és kreativitásra. A következőkben szeretnénk pár hasznos ötletet adni irodadekoráláshoz is.

Zöld növények
Már önmagukban is nyugalmat árasztanak, és közelebb visznek a környezethez, ha néhány zöldnövénnyel gazdagítjuk az irodát. Lehetőleg élő növényeket válasszunk, hiszen ezek nem csak jól mutatnak, de egyes növények még a levegőt is tisztítják. És attól sem kell feltétlen félnünk, hogy mi lesz, ha pl. hosszabb időre szabadságra megyünk… Vannak kifejezetten olyan növények, amik akkor érzik igazán jól magukat, ha „elfelejtjük” meglocsolni őket. Akár már 15% -kal is növelhetik a produktivitást az irodában elhelyezett zöld növények, így érdemes ezekből beszerezni párat.

Faldekorációs megoldások, poszterek
Festmény hatású képek, színes fali poszterek, felnagyított fotók – bármilyen típusú faldekoráció mellett is döntsünk, fontos, hogy az valamilyen formában, de mégis illeszkedjen a cégprofilhoz, cégfilozófiához. Ízléses, mégis letisztult képeket válasszunk, és a tökéletes keretek megtalálására is érdemes némi időt szánnunk. Manapság rendkívül népszerűek a fekete-fehér képek, de ha egyedi elképzelésünk van, rengeteg cég vállal minőségi, nagyméretű fényképnyomtatást, egyedi faliposzter készítését.

Személyes tárgyak
Nem kell mellőzünk a személyes tárgyakat, kedves családi fotókat sem az irodából, hiszen ezektől válik majd igazán otthonossá a környezet. Csupán figyeljünk az arányokra, pl. az íróasztalon személyes tárgyaink, saját dekorációs elemeink ne foglaljanak el 10-15%-nál többet.

Rendhagyó formájú vázák, tálak, lámpák
Ötletes, színes, dekoratív atmoszférát teremthetünk különféle rendhagyó formájú vázákkal, tálakkal, lámpákkal, absztrakt formájú szobrokkal és egyéb dizájnos kiegészítőkkel. Egy aranyszabály van csupán, mégpedig az, hogy igyekezzünk ne túlzsúfolni az irodát kiegészítőkkel csak azért, mert ez is, meg az is megtetszik első látásra. A kevesebb néha több, ez az elv pedig nagyon igaz az irodaberendezésre is.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart