Minőségi forgószéket minden íróasztal mellé

Akár home office-ban, akár irodai környezetben dolgozik, a megfelelő munkakörülmények kialakítása kulcsfontosságú abban, hogy hatékonyan és kényelmesen végezhesse a munkáját. Nem véletlenül említjük a kényelem szót sem: ha kénytelen volt már egy háttámla nélküli, kemény, kényelmetlen székben több órán át a számítógép előtt ülni, tudja miről beszélünk. Amikor egy kényelmetlen székbe kényszerül, azzal nem csak a figyelme romlik (hiszen állandóan ide-oda helyezkedve keresi a helyét), de komoly egészségkárosító hatása is lehet, ha sok időt tölt egy nem ülőmunkára tervezett székben. Szerencsére ma már ergonomikus forgószékek garmadája várja mindazokat, akik nem bízzák a véletlenre, hogy munkaidejük kezdetekor milyen kialakítású gurulós székben foglalnak helyet.

Gurulós szék vagy kerekek nélküli hagyományos irodaszék?

Nem is kérdés, hogy inkább az első variáns, mert egy kerekekkel „felturbózott” gurulós forgószék nagyban megkönnyítheti a munka közbeni szabadabb mozgását. Nem kell állandóan felugrálnia, ha éppen el akar érni valamit, hiszen szó szerint csak átgurul egyik helyről a másikra. Persze az nagyon nem mindegy, hogy mindezt milyen görgőkön teszi. Forgószék számos görgőtípussal elérhető. Vannak, amik kifejezetten a kényes padlóra való gumírozott görgőkkel kaphatóak. Ezeknek a legnagyobb előnye, hogy nem karcolják a padlófelületét. De vannak forgószékek, amik akár egy padlószőnyeges irodában is maximálisan ellátják a feladatukat, sőt arról se feledkezzen meg, hogy már a legtöbb modern gurulós széken egyszerűen cserélhetőek a görgők, így bármikor élhet ennek a lehetőségével is.
Íróasztal mellé tehát mindenképp ideális választás egy ergonomikus kialakítású, a hátának és a derekának megfelelő alátámasztást nyújtó, gurulós forgószék. Több tucat ilyen szék várja a webshopunkon – nézzen szét nálunk!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart