Öltöztesse irodaszékét is ünneplő ruhába!

Ha már december elején karácsonyi pompába öltöztette az otthonát, ideje némi ünnepi hangulatot vinnie az irodába, a munkaállomása köré is. A következőkben egyszerű, de nagyszerű ötleteket adunk ahhoz, hogy ne csak a lakását, hanem az íróasztalát, illetve a körülötte levő részeket is ünnepibbé tegye. Ha azt gondolná, hogy ugyan, erre a pár napra minek foglalkozna már vele, csak megsúgjuk, januárban igazi felüdülés lesz úgy visszaülnie kedvenc forgószékébe, hogy még imitt-amott „nyomokban” karácsonyi hangulat uralkodik majd.

Karácsonyi székhuzat a forgószékre

Az irodai székek minden munkahelynek központi elemei, így kezdheti akár ezekkel is a díszítést. Egy piros ülőpárnával vagy egy karácsonyi, mókás székhuzattal máris ünnepibbé varázsolhatja a forgószékét. Ma már számos dizájnnal kapható ilyen székhuzat: akad köztük piros-fehér mikulásos, de akár hóemberes vagy fenyőfás változat is. Kiválasztás előtt mindenképp jó leellenőriznie a szék méreteit, hogy a huzat biztosan tökéletesen passzoljon rá.

Semmi hűhó, csak műhó
Az ablakokat műhóval is dekorálhatja, persze mielőtt nekilátna a műhó spray használatának, érdemes engedélyt kérnie rá, vagy legalábbis ígéretet tennie arra, hogy az ünnepek után vállalja az ablakok megtisztítását is. Szerencsére egy minőségi műhó spray-vel nem csak nagyon könnyű dekorálni, de a havas rajzokat könnyedén, nyomtalanul is el lehet tüntetni az ablakokról.

Jellegzetes karácsonyi illatok az irodában
Fahéj, alma, narancs, szegfűszeg, fenyő – csak néhány kedvenc karácsonyi illat, amivel egycsapásra ünnepi hangulatot teremthet. Tűzvédelmi okokból a karácsonyi illatgyertyák használatáról lebeszélnénk, de manapság számos kivitelben kaphatóak karácsonyi édes, fűszeres illatú, díszes üvegcséjű, pálcikás lakásillatosítók is.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart