Mire érdemes oda figyelni irodafelújítás során?

Az iroda újratervezése izgalmas és egyben kihívást jelentő időszak minden vállalkozás életében. Célszerű ilyenkor arra törekednünk, hogy a felújítás az üzleti célokat és a munkavállalók eredményességét is szolgálja, ugyanakkor a végeredmény esztétikailag is kifogástalan legyen. Az alábbi bejegyzésben ezért most az irodafelújításhoz adunk tippeket.

 

Egységes tárgyalószékekkel hangsúlyozhatjuk a cégmárkát

A felújítás során először is ajánlott figyelembe venni a vállalkozás profilját és arculatát, majd ennek fényében megszervezni az iroda átalakítását. Egységes színvilággal, ugyanolyan stílusú székekkel és bútordarabokkal ugyanis jól lehet hangsúlyozni a cég által képviselt értékeket és minőséget, amelyekkel így munkatársaink is könnyebben azonosulhatnak, ügyfeleinkben pedig kedvezőbb vélemény alakulhat ki a vállalkozásunkról.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a stílus nem gátolhatja a praktikumot, ugyanis az irodának elsősorban a hatékony munkavégzést kell szolgálnia. A helyiséget ezért ajánlott úgy kialakítani, hogy minden eszköz és munkaállomás könnyen elérhető és használható legyen az ott dolgozók számára.

 

Egy remek irodaszékkel növelhetjük a dolgozók hatékonyságát

Az irodafelújítás egyik legfontosabb lépése az olyan ergonomikus bútordarabok beszerzése, amelyek támogatják a munkatársak egészségét és produktivitását. Ehhez tanácsos állítható magasságú asztalokat és székeket választani, utóbbiak esetében pedig külön figyelni arra is, hogy a háttámláját dönteni tudjuk a lehető legnagyobb kényelem érdekében.

Érdemes még szem előtt tartani azt is, hogyan lehet majd a későbbiekben az iroda állapotát a legkönnyebben megőrizni. A felújítás során ezért előnyös lehet a falakon lemosható festéket használni, és úgy alakítani a helyiséget, hogy a szellőzés mindig biztosítva legyen.

Ha irodafelújítást tervez vagy cserélné a jelenleg használt székeket, látogassa meg a webáruházunkat!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart