Prémium irodaszéket munkahelyre, otthonra

Ugyan egyfajta kényszerhelyzet, vagyis egy világjárvány szülte, de az otthoni munkavégzés forradalma nem csak, hogy elindult, de jelen pillanatban is dübörög. Egyre többeknek lett az otthonuk a munkahelyük is, de egyik percről a másikra szembesültek azzal is az emberek, hogy sokszor nem csupán szupergyors internet szükséges a zavartalan otthoni munkavégzéshez, de az is, hogy home office-ban adottak legyenek bizonyos, a munkavégzéshez elengedhetetlen, kényelmi körülmények is.

 

Az irodai forgószékek egy magasabb szintje

Annak, aki az otthoni munkaóráit egy hagyományos karfás székben görnyedve töltötte, akinek egész nap a kanapé jelentette a munkaterületét, igazi megváltás lesz, ha végre rászánja magát és befektet egy ergonomikus irodai forgószékbe. De mi van akkor, ha nem elégszik meg a klasszikus irodai forgószékekkel, és valami többre is vágyna? Ha úgy érzi, nem csak egy sima forgószéket venne, hanem valamilyen prémium modellt? Ha régi vágya egy valódi bőr szék, ami otthona éke is lehet egyben? Nekik azt javasoljuk, ne adják alább az igényeiket, ne kössenek kompromisszumokat, inkább nézelődjenek prémium irodaszék kategóriánkban!

 

Mitől lesz prémium egy irodaszék?

Ha eddig egy egyetlen ponton állítható, amolyan „fapados” irodaszékben dolgoztunk, egy derék- és nyaktámasszal felturbózott, karfás székbe ülve már luxusérzetünk lehet. Ezzel csak azt szeretnénk sugallani, hogy mindenkinek mást és mást jelent a prémium kategória: van, akinél a magas fokú ergonómiánál kezdődik, míg másoknál a prémium alapanyagoknál. Nekik például az irodaszékek királynője lehet egy igazi bőrből készült szék.
A webshopunkon fellelhető prémium irodaszékek között mindenki megtalálhatja a kedvére való típust. Mind ergonómiában, mind pedig esztétikai mivoltukban magasra tettük a lécet: a nálunk kapható prémium irodaszékek egyszerre nyújtanak maximális kényelmet és közvetítenek igényességet. Stabil szerkezetű székekről van szó, amelyek tökéletes alátámasztást nyújtanak a karoknak/lábaknak, megtámasztják a derekat, tehermentesítik a gerincet. Felső kategóriás székeink között akadnak műbőr, valódi bőr, szövet alapanyagúak is, illetve olyat is találni, ami hálós kivitele miatt remek légáteresztő, szellőző tulajdonságokkal is rendelkezik. Fedezze fel a termékpalettánkat!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart