Tavaszi megújulás az irodában is

A tavaszi megújulás jegyében nem csak otthonunk, erkélyünk, kertünk szépítésével és dekorálásával foglalkozhatunk, de nyugodtan vihetünk egy kis színt, frissességet, pozitív energiát az iroda falai közé is. Tágabb értelemben az irodába, szűkebb értelemben pedig az íróasztalunk, dolgozósarkunk köré. Ehhez adunk a következőkben néhány tippet.

Cseréljük le a régi irodaszékünket!

Nem csalás, nem ámítás, egy ergonomikus kialakítású, extra kényelmes forgószékben még a túlórával töltött órák is könnyebben telnek majd. Ha a régi forgószékünk már nyikorog, de a hintamechanikája sem a régi, ideje váltanunk és az itt-ott kopott és szakadt textilbőr kárpitozású székünk helyett választanunk egy újabb modellt. Nem akarunk vagyonokat áldozni rá? Semmi gond: irodaszék webáruházunk kínálatán számos kedvezményes árú, akciós irodai forgószékből válogathatnak a vásárlók.

Vigyük be a tavaszt az irodába!

Mi sem egyszerűbb, mint zöld növényekkel körbe venni magunkat, hiszen az íróasztalunk és annak környéke is lehet zöld és életteli. Ráadásul köztudott, hogy a növények jó hatással lehetnek a teljesítményünkre, javíthatják a koncentrációt, bizonyos fajtáj tisztítják a levegőt, szóval összességében elmondható, hogy a mentális és a fizikai jólétünkre is pozitív hatással lehetnek.

Színezzük újra a környezetünket!

Természetesen képletesen értve, de az biztos, hogy egy ingerszegény, steril, fehér vagy szürke környezetben sokkal nehezebben megy a mindennapi munka, mint egy olyan helyen, ahol életteli, vidám színek vesznek körbe minket. Érdemes egy kicsit mélyebben is beleásnunk magunkat a színek pszichológiájába, vagyis abba, hogy melyik színnek milyen lélektani hatása van. Az irodában használt színek hatással vannak a teljesítményünkre, a koncentrációs képességünkre, a munkakedvünkre egyaránt.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart