Tárgyalószékek A-tól Z-ig

Nemcsak irodákban van szükség tárgyalószékre, hanem olyan intézményekben is, ahol rendszeresen sort kerítenek különböző előadásokra, konferenciákra. Ez a széktípus első pillantásra kimondottan egyszerűnek tűnik, de alaposabban szemlélve azonnal feltűnik, hogy az egyes változatai nagyon is specifikusak, hiszen számos, sok esetben eltérő kritériumnak kell eleget tenniük. Természetesen minden tárgyalószék esetében alapelvárás, hogy komfortos legyen, hogy a tárgyalások résztvevői, az előadások hallgatósága ne feszengj rajta kényelmetlenül. De lényeges szempont lehet a rakásolhatóság is, különösen a konferenciatermekben, mivel egy rendezvény után csak a rakásolható székek tárolhatók egyszerűen és helytakarékosan. Egyéb esetekben a dizájnra vagy az állíthatóságra tevődik a fő hangsúly. Akárhogy is, a tárgyalószék kiválasztásakor mindenképp tartsuk szem előtt az elsődleges szempontjainkat és elvárásainkat, és azoknak megfelelően válogassunk a széles kínálatból.

 

Fix vagy állítható tárgyalószéket válasszunk?

Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei. A fix tárgyalószék általában egyszerűbb tervezésű, de szinte minden esetben rakásolható. Ha intenzív használatban van, ebből érdemes a masszívabb szerkezetűt és egyszerűen tisztíthatót választani, mert ezek a darabok igazán hosszú élettartammal bírnak, és kevés velük a gond. Webáruházunkban ilyen például a műanyag ülőfelületű, modern formavilágú Shell, vagy a klasszikus irányzatot képviselő Taurus PN.

Az állítható tárgyalószékek nyilván nem tömegrendezvényekre megálmodott modellek, hanem kimondottan olyan irodákba valók, ahol aktív kapcsolatot tartanak az ügyfelekkel, illetve rendszeresen tartanak hosszabb meetingeket. Ebből a típusból is remek darabokat kínálunk online áruházunkban, egyik szuper képviselőjük a Curioso Wood.

Léteznek speciális kiegészítőkkel és megoldásokkal rendelkező tárgyalószékek is: egyes típusok állítható írótáblával kerülnek forgalomba, vagy pohártartójuk van, esetleg nem rakásolhatók, hanem összecsukhatók.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart