Megfelelő irodaszék home office esetére

Az elmúlt két év során rengeteg kisebb és nagyobb vállalat állt át az otthoni munkavégzésre, ám lassanként kezd kiderülni, hogy ez a kezdetben átmenetinek gondolt időszak valójában nem is annyira átmeneti. Bár a járványhelyzet sokat javult, mind a dolgozók, mind pedig a munkáltatók felismerték a home office előnyeit, így a munkahely fogalma kezd gyökeresen átalakulni – és ehhez a bútoroknak is igazodni kell.

 

Home office és hibrid munkavégzés

Amíg életek a lezárások, és az egyes cégek számára valós veszélyt jelentett, hogy megfelelő óvintézkedések nélkül dolgozóik tömegei eshetnek ki a munkából, amelyik cég csak tehette, átállt az otthoni munkavégzésre. Bár a munkavállalókkal szembeni bizalmatlanságot nehéz volt félretenni, és technológiailag sem feltétlenül volt egyszerű alkalmazkodni az új feltételekhez, kiderült, hogy a home office a cégeknek és a munkavállalóknak is rengeteg előnnyel jár.

A dolgozók szempontjából lényeges előnyöket nem nehéz összeszedni: ide sorolhatjuk a több szabadidőt, a kipihentséget, de akár a nagyobb elmélyültségű munkavégzést is. Ugyanakkor a munkáltatók is jelentős költségektől szabadulhatnak meg, ha irodájukat kisebbre cserélik, vagy éppen a papírmunkát digitálisra váltják. A járványhelyzet enyhülésével több cég éppen ezért egy köztes megoldást, a hibrid munkavégzést választotta, így bár a munka nagy része otthon folyik, a hét egy-két napjában az irodai jelenlét is segíti a csapatkohéziót. De milyen legyen a munkavégzés otthon?

 

Irodai forgószék otthonra is

Sokan azt gondolják, hogy a home office egyet jelent a virtuális valósággal, azonban a hatékony munkához elengedhetetlen, hogy otthon is munkavégzésre alkalmas fizikai környezetet alakítsunk ki. Ehhez hozzájárulhat egy csendes, légkondicionált szoba vagy éppen egy rendezett íróasztal is, azonban a legfontosabb, hogy olyan irodaszéket válasszunk, amelyben hosszú távon is kényelmes ülni. Legyen szó gamer székről, főnöki székről vagy más, egyszerű irodai forgószékről, a megfelelő kiegészítő segítségével otthon is könnyedén megteremthetjük magunk kis irodáját, ahol elmerülhetünk szakmai teendőinkben.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart