Tavaszi megújulás – cserélje le az irodaszékét!

Sokan sokféleképpen köszöntik a tavaszt. Vannak, akik ilyenkor kezdenek teljes életmódváltásba, akadnak, akik a gardróbjukat frissítik, akik teljes körű lakásrenoválásra adják a fejüket, de sokan vannak azok is, akik kisebb, de annál jelentőségteljesebb megújulással vágnak neki az év második felének. Nem ritka, hogy a munkakörnyezet „tavasziasítása”, megújítása magával hozza azokat a pozitív energiákat és jótékony motivációkat is, amikkel újult erővel vághatunk neki a munkának.

Egy új irodaszékkel az egészségéért is sokat tehet

Cégünk minőségi, mégis megfizethető irodai székek forgalmazásában élen jár, úgyhogy ha szeretne egy ergonomikus, szuper kényelmes, több ponton is állítható irodaszéket, nálunk a lehető legjobb helyen jár. Ugyan csak egy nélkülözhetetlen, funkcionális bútornak tűnik, de nagyon nem mindegy, hogy milyen minőség mellett teszi le a voksát. Teljesítménye és egészsége szempontjából is érdemes áldoznia egy profibb székre, már csak azért is, mert ezzel sokat tehet dereka, háta jólétéért.

 

Zöldnövényekkel a tiszta levegőért és a jobb teljesítményért

Nem először írunk arról sem, hogy milyen remek előnyei vannak, ha otthona dolgozósarkát vagy az irodáját, munkaállomását zöld növényekkel díszíti. Ha tudatosan választja meg a leendő növényeit, gazdagabb lehet akár egy-két olyan cserepessel is, ami a levegőt tisztítja, de szép számmal vannak olyan növények is, amik energiát adó vagy éppen koncentrációt növelő tulajdonságokkal bírnak. Kellemesebb miliő, hatékonyabb munkavégzés – egyszóval megéri zöld, élő növényekkel körbe vennie magát.

Tavaszi nagytakarítás A – Z-ig
A tavasz beköszöntével általában csillapíthatatlan vágyat érzünk arra, hogy rendet tegyünk, alaposan kitakarítsunk magunk körül. Egy íróasztal vonzáskörzetében is éppoly fontos, hogy évi egy-két alkalommal egy átfogó takarítást végezzünk, mert észre sem vesszük, mennyi minden fölösleges dolgot felhalmozunk magunk körül a munka hevében. Bizonyos kutatásokkal az is alá van támasztva, hogy a rendetlenség, a fölösleges tárgyak, papírok felhalmozása egyenértékű a belső káosszal, a döntéseink halogatásával, ezért is érdemes inkább a rendezettségre szavaznunk. Gyűjtse össze, majd fűzze le, rendszerezze a különféle iratokat, szabaduljon meg a már haszontalan jegyzetektől, tegyen rendet az online rendszerekben és ne feledkezzen meg arról sem, hogy tisztítsa, fertőtlenítse le alaposan az irodai kellékeket, eszközöket is!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart