2022 irodatrendjei – ilyen tendenciákat tartogat az idei év

Nem csak a divatvilág újdonságairól lehet sok mindent tudni, de a lakberendezési és irodarendezési trendek is napvilágot láttak már. Az aktualitásokkal naprakészek talán már tudják, hogy idén különösen nagy népszerűségnek örvendenek majd a biofil dizájnú irodák, de a környezettudatosság, a fenntarthatóság is újra főszerephez jut. A kerek vagy kerekded formájú bútoroknak, dekorációs elemeknek nyugodt szívvel szorítunk helyet az irodában, hiszen ez lesz 2022 meghatározó formája, de akkor se fogunk mellé, ha irodarenováláskor néhány üveg térelválasztóval tesszük „szellősebbé” a helyiségeket.

Biofil dizájn – szoros kapcsolat a természettel
Ugyan vannak, akik még mindig elképzelhetetlennek tartják, hogy hogyan lehetne a belső tereinkbe valódi természetet vinni, a helyzet az, hogy a biofil építészet és lakberendezés mára már nem csak egy vágyálom, hanem maga a valóség. Virágos mennyezet, lépcsőházi kert, irodai zöldfal, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

Kerekded bútorok, irodaszékek mindenfelé
A kerek, kerekded dizájn 2022-ben nem csak valami divathóbort lesz, hanem egész évben különösen nagy fókusz jut majd a kerek bútoroknak és dekorációs elemeknek. Szerencsére az irodaszékek között is akad szép számmal olyan formatervezésű modell, ami szakítva a hagyományos, szögletes formákkal, inkább a lágyabb, legkerekítettebb vonalak felé hajlik. Érdemes szétnéznie irodaszékeket forgalmazó webáruházunk széles termékpalettáján.

Fenntarthatóság az irodában is

A környezettudatosság az élet egyre több területén van nyomatékosan jelen, így a lakberendezésben és az irodarendezésben is akadnak olyan irányelvek, amiknek alkalmazásával fenntarthatóbb otthont és irodát varázsolhatunk magunknak 2022-ben is.

Üvegfalak térelválasztóként
Nem csak optikailag képes nagyobbá tenni a különböző irodai tereket, de fenntarthatóság szempontjából is közkedvelt anyag az üveg. A különféle sík, laminált vagy bevonatos üvegből készült összecsukható falak kiváló térelválasztók. Praktikusak és mutatósak egyben, ezért több szempontból is megéri kipróbálni ezeket.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart