4+1 szék a hatékony munkavégzéshez

Mivel legtöbbünk ülőmunkát végez, elengedhetetlen, hogy testhelyzetünk segítse produktivitásunkat. Ez azonban nehéz feladat, hiszen az emberi test számára a folyamatos ülés megterhelő, és a rossz testtartás egyenesen fájdalmas is lehet. Ezért fontos, hogy ülőmunkánkhoz olyan irodai forgószéket válasszunk, amely javítja munkánk minőségét és közérzetünket. Az alábbiakban azokat a széktípusokat mutatjuk meg, amelyek nemcsak kinézetük, de egészséges kialakításuk miatt is kiérdemlik, hogy irodánk kiemelt tartozékai legyenek.

1 – Az elegáns főnöki szék

Egy vezetői iroda egyik legfőbb tartozéka egy olyan főnöki szék, amely önmagában képviseli a pozíció tekintélyét, és egyben biztosítja a nehéz döntések meghozatalához szükséges kényelmes környezetet. Egy főnöki szék valódi bőr-, műbőr- vagy szövetkárpitja eleganciát sugároz, ám kialakítása mégis strapabíró, így hosszú évekig lehet irodánk legfőbb éke.

2 – Kényelmes tárgyalószék a sima üzlethez

Egy tárgyaló berendezésekor elsősorban ügyfeleinkre kell gondolnunk. Olyan széket kell választanunk, amely egyben elegáns megjelenésű és kényelmes is. A tökéletes tárgyalószék segíthet abban, hogy pozitív kép alakuljon ki rólunk egy-egy tárgyalás során, így támogatva bármely üzlet megkötését.

3 – Térdeplőszék az aktív üléshez

Bizony napi nyolc-tíz óra ülés megterhelő tud lenni, ezért nem árt, ha a munkanap során többször is felállunk, és megmozgatjuk végtagjainkat. Különösen jótékony hatású lehet azonban munka közben is néha testhelyzetet váltani. Ehhez kínál segítséget az egészséges kialakítású térdeplőszék, melynek használatakor lábszárunkkal támaszkodunk a szék párnázatához. A térdeplőszék speciálisan nyitott testtartást tesz lehetővé, így biztosítva változatosságot testünknek, felpezsdítve a keringésünk, valamint csökkentve az izmainkra jutó terhelést.

4 – 24 órás szék a többműszakos munkához

Bár a legtöbb irodai alkalmazott időnként felállhat, hogy megmozgassa elgémberedett végtagjait, vannak olyan munkakörök, ahol elengedhetetlen a több órán keresztül tartó fokozott figyelem. A mentős vagy rendőrségi diszpécserek, illetve a reptéri forgalomirányítók olyan irodaszéket igényelnek, amelyek különleges, állítható kialakításuknak köszönhetően akár több órán keresztüli folyamatos igénybevétel mellett is egészséges pozícióban tartják az emberi testet. A 24 órás székeket mindemellett gyakran egymás után két-három műszak is használja, így ezeket a székeket a rendkívüli tartósság és strapabíróság jellemzi.

+1 – A profi gamer szék

A gamer székeket gyakran tekintik a felsőkategóriás székek Ferrarijainak – nem véletlenül. A gamer székeket az eSport szerelmeseinek találták ki, akiknek a számítógép előtt is olyan kialakítású székre van szükségük, amely minden izmukat támogatja. Hiszen ha nagy a tét, senki nem engedheti meg magának a kényelmetlenségeket. A gamer székek kialakítása ergonomikus, testre szabható, és rendkívül tartós. A név ne tévesszen meg senkit: akár játszik valaki, akár nem, ez a szék bármely ülőmunka esetén a lehető legtöbbet nyújtja.

Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol kipróbálhatja kínálatunk összes darabját!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart