Irodaszék javítás – igen vagy nem?

Tudjuk jól, néha egyszerűbb és gyorsabb kidobni, majd újat venni. A későbbiekben sem okoz több bosszúságot, ha már az első intő jeleknél lecseréljük egy vadiújra. Sőt, lehetséges, már régen szemezünk egy modernebbel, jobban felszereltebbel, és valahol még kapóra is jön, hogy pont most romlott el a régi…

Számos okunk lehet arra, hogy miért éri meg régi, nyikorgó, kilazult hintamechanikájú irodaszékünket újabbra cserélni. Azonban ahány ok szól mellette, ugyanannyi ellene is, vagyis, ha alaposabban átgondoljuk, több dolog miatt is megérheti régi irodaszékünktől nem azonnal megválni. Nem szentírás, hogy az az irodai forgószék, ami elromlik, az a kukában is végzi.
Sokféle típus és hiba javítható, sőt, alkatrészeket is lehet cserélni rajta gond nélkül, hogy újra újszerű állapotában élvezhessük kedvenc irodaszékünket. Persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy azonnal ragadjon csavarhúzót, és essen neki a javításnak, inkább találjon ehhez is profi szakembereket, akik elvégzik majd Ön helyett a munkát.

 

Miért éri meg inkább megszereltetnie, mint azonnal lecserélnie irodaszékét?

 

  • Környezettudatosságból

Modern fogyasztói társadalom lévén, hatalmas mennyiségű hulladékot termelünk már egy nap alatt is. A hulladéktermelés csökkentése gondolati szinten elindulhat, majd tettekben is megvalósulhat, például úgy, hogy néhány éves irodaszékünket nem azonnal kidobjuk, ha kilazul egy görgője, hanem megpróbáljuk megjavíttatni.

  • Költséghatékonyabb megoldás

A javíttatástól sokakat csak az tántorít el, hogy tévesen úgy gondolják, olyan horror ára lesz a szerelésnek, amiből már egy új szék is ráfizetés nélkül kijönne. Ez egyáltalán nincs is: sokszor jobban jár anyagilag, ha megcsináltatja, mintha újat venne.

  • Gyors megoldás
    Ha csak nem valami spéci alkatrészt kell beszerezni hozzá, az esetek többségében szerviz szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy még aznap megjavítva kapja vissza irodaszékét. Munkatársaink nem csak jól, de gyorsan is dolgoznak, így ha megtisztel minket bizalmával, és hozzánk hozza javításra meghibásodott székét, mindent megteszünk azért, hogy a lehető legelégedettebben távozzon tőlünk.

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart