Az egészséges ülőmunka biztosítása

Az újév kezdetén mindig fontos kérdés, hogy mi az, amin változtatni szeretnénk a jövőben. A korlátozások miatt felszabadult időt például felhasználhatjuk arra, hogy környezetünket építsük és szépítsük. Amíg csend van és nyugalom, felszerelhetjük vagy rendbehozhatjuk az irodát vagy lecserélhetjük a korszerűtlen berendezési tárgyakat.

A vezetés alapjai

A környezethez passzoló, ízléses, és kényelmes főnöki széknek is a fő szempontja az ergonómia, vagyis a megfelelő testtartás biztosítása. Magas háttámlás vezetői forgószékeink ülésmagassága gázlifttel állítható, és legtöbbjük tetszőleges helyzetben rögzíthető. A tökéletes kényelem céljából érdemes az állítható deréktámasz funkcióval és fejtámasszal rendelkező verziókat választani. További előnyös tulajdonságok az állítható vagy szivaccsal párnázott karfa és a lágy padlófelülethez alkalmas ikergörgők. A fém lábkereszt biztosítja a hosszú távú tartósságot, de kisebb igénybevétel esetén a műanyag váz is megfelelő lehet. Az ülőfelületek anyagának választéka vastag szivacsozással vagy anélkül, többféle színben valódi bőr, műbőr, textilbőr és magas kopásállóságú szövet. Az elegáns fa elemekkel díszített termékek pácszínét kínálatunkból  Önök választhatják ki. Természetesen a prémium vezetői székek minden téren a kiváló minőséget képviselik, de létezik nálunk hölgyek részére fehér textilbőr, szivacsos karfájú és exkluzív, minimál design főnöki szék is.

 

Kényelem mindenkinek

Az irodai forgószékeknél kiemelt funkció, hogy az ülőlap és a háttámla dőlésszöge, továbbá a fejtámla is állítható legyen. A használat során ugyanígy meghálálja majd magát a puha támfelületű, állítható rugózási keménység, ülésmélység, karfa és háttámla. Az ülőlap elérhető szövet kárpitozással többféle színben, de műbőr és bőr kivitelben, illetve jól szellőző hálós háttámlával is. Mivel áruházunkban az irodai forgószékek különböző funkciónak igen sokféle változatát érheti el, ezért érdemes a főbb szempontoknak megfelelően végigböngészni a teljes kínálatot.

 

Design a tárgyalóteremben

A tárgyalószékek esetében gyakran szükség van arra, hogy rakásolhatóak legyenek. Ez könnyen megvalósítható a lakkozott fa vagy az acélvázas ülőlappal és szövet háttámlával rendelkezők esetében is. Ezekből írótáblás, műanyag védőborítású és csúszótalpas verziók is elérhetőek. Higiéniai szempontból a teli műanyag, többféle színben elérhető ülőfelületű, acélvázas tárgyalószékek kitűnő választásnak bizonyulnak. Elegánsabb külsővel rendelkeznek a textilbőr kárpitozású, tömörfa kartámasszal rendelkező tárgyalószékek. Az esztétikus, kartámaszos, krómacél vázszerkezetű, szánkótalpas székek rendkívül masszívak, kényelmi szempontból kifejezetten előnyös az állítható deréktámasszal ellátott verzió. A valódi bőrrel ellátott felső kategóriás vezetői forgószék és tárgyaló fotel igazán exkluzív megjelenést biztosítanak. A biztos döntés érdekében keresse fel szaküzletünket, és próbálja ki a céljainak tökéletesen megfelelő székeket!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart