Hajrá év eleji akció!

Mint mindig, idén év elején is nagy örömmel kínáljuk fel Önnek akciós kínálat keretében termékeink széles palettáját.

A prémium kategóriás, egészséges testhelyzetet biztosító, vagyis ergonomikus: Ergohuman és Mirus székek azért extrán kényelmesek, mert minden alkatrészük, köztük a deréktámasz és az ülésmélység is állíthatóak. Hálós ülőlapjuk és háttámlájuk kellemes szellőzést biztosítanak. Ebben a kategóriában pénztárcabarát változatok az Oklahoma forgószékek, amelyeknél az ergonomikus funkciók mellett szövet ülőlapos, műanyag és  alumínium lábas, fejtámlás vagy parkettagörgős verziók közül válogathatunk. Szintén hálós kivitelben elérhető a Scope nagy teherbírású, kivételes komfortot biztosító darabja. A fokozottan ergonomikus kialakítású Lexington forgószék speciális deréktámaszának köszönhetően kifejezetten hosszú időrtartamú ülőmunkárára ajánlott.

 

Van a zsákunkban még minden jó

Többek között a kiváló ár-érték arányú, mégis remek kényelmi funkciókkal rendelkező, vastag szivacsozású Pantergos irodai forgószék, kagylós ülőlappal és H-alakot formázó deréktámasszal. Minden tekintetben hasonló verziók a Synergos, a magas háttámlás Hufo, a fejtámlás Jackson és a Xenia, a maga tökélyre fejlesztett deréktámaszával. Testvérük, a párnázott karfákkal ellátott Modus forgószék állítható rugózási keménységű hintamechanikája extra kényelmes hátradőlést biztosít munka közben.

Kiegészítő megoldásként minél gyakran érdemes térdeplőszéket használni, hiszen az egyenes testtartással hosszú távon megelőzhetőek a hát és derékfájdalmak.

Ha szórakozás közben sok időt töltünk a képernyő előtt, nagyon fontos, hogy testünk egészséges pozíciójáról gondoskodjunk. Fiatalos, sportautó ülésre emlékeztető, irodai munkára is alkalmasak az Alpha Racing és a szövettel kárpitozott Dakar gamer forgószékek, amelyeknél a nyakat és a derekat beállítható vagy levehető párna is támasztja.

 

Éljen a kiváló lehetőséggel, amíg a készlet tart, és ruházzon be pénztárcakímélő üzemmódban egy korszerű irodai, alternatív térdeplő vagy trendi gamer székre!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart