Bővülő forgószékkínálat, változatlan minőség

Akár lecserélné a régi forgószékét, akár először áldozna egy komolyabb, ergonomikus kialakítású főnöki székre, de akkor is, ha egy speciális, állítható magasságú asztalt vásárolna, itt biztosan talál kedvére való termékeket. Az Irodaszékfutárnál a magas minőség és a megfizethetőség kéz a kézben jár, mi több, azért is megéri mellettünk döntenie, mert termékeinket budapesti bemutatótermünkben közelebbről is szemügyre veheti, kipróbálhatja. Ráadásul, ha irodai forgószéke, gurulós széke javításra vagy átalakításra szorulna, irodaszékszervizünk ajtaja is nyitva áll Ön előtt.

Egyedi és praktikus állítható magasságú asztalok

Folyton bővülő kínálattal, megbízható minőségű termékekkel, állandó és időszakos akciókkal, megfizethető árakkal várjuk idén is régi és új vásárlóinkat. Ha szemet vetett egy-egy termékünkre online, de megrendelés előtt szeretné még kipróbálni, alaposabban is megnézni ezeket, Forgách utcai bemutatótermünkben mindezt megteheti. Kedves és szakszerű kiszolgálással, hozzáértő munkatársakkal várjuk a helyszínen, ahol személyesen választ kaphat minden felmerülő kérdésére.
Ha az Irodaszékfutár mellett dönt, nem csak minőségi és márkás forgószékekkel, gamer székekkel lehet gazdagabb, de igény esetén, akár nagyobb tételben is vásárolhat. Egyszerűbb gurulós székeket, iskola székeket, de elektromosan állítható asztalokat is rendelhet tőlünk többféle méretben. Utóbbiak praktikusságuk miatt egyre népszerűbbek a vásárlóink körében, akiknek arra is van lehetőségük, hogy egyedivé tegyék a választott állítható magasságú asztalt. A választható színű asztallapok és a különféle árnyalatokban kapható vázszínekkel teljesen személyre szabottá tehetőek az általunk forgalmazott, elektromosan állítható asztalok.

Ne habozzon, nézzen szét alaposabban is nálunk! Garantáltan nem bánja meg, ha 2024-ben is bizalmat szavaz az Irodaszékfutárnak!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart