Irodaház-berendezés – kezdje az irodaszékekkel!

A minőségi munkakörnyezet megteremtése éppúgy lényeges egy kisebb startup esetében, mint egy nagyvállalatnál. Ugyanez igaz a két-három helyiségből álló irodákra és a prémium irodaházak berendezésére is. Persze utóbbinál nagyobb fejtörést okozhat például az ülőbútorok összeválogatása, hiszen itt eleve nagyobb mennyiségű irodaszékekben, állítható magasságú asztalokban, tárgyalószékekben kell gondolkoznia. Azontúl, hogy a kiválasztás egyik fő szempontja, hogy az ülőbútorok stílusukban, minőségükben nagyon is hasonlóak legyenek egymáshoz, az sem elhanyagolandó szempont, hogy az irodai székek biztosítsák a kényelmes és egészséges ülést is. Vegyük hát sorra egy hagyományos irodaház főbb tereit, és nézzük meg, hogy hova, milyen ülőbútort javaslunk!

Az első benyomás igenis fontos

A várótermi bútorok jelentőségét sokan figyelmen kívül hagyják, pedig a látogatók az előtérbe, a recepciónál elhelyezett ülőbútorokkal és azok kiegészítőivel találkoznak először. És mivel az első benyomás nagyon is fontos, az irodai székeken túl az is lényeges, hogy itt milyen székek, asztalok, fogasok fogadják az ideérkezőket.

Ergonómia az irodákban – forgószékből csak minőségit vegyen

Nem csak munkateljesítmény szempontjából lényeges, hogy milyen forgószékek, állítható magasságú asztalok vannak egy-egy irodában, de a munkamorálra is kifejezetten jó hatással lehet, ha megteremti a dolgozók számára az elvárt – legalább alapfokú – ergonómiát. Ma már ergonomikus irodai forgószékek garmadája várja az érdeklődőket, nálunk is, így tényleg csak a képzelete és a pénztárcája szabhat határt annak, hogy éppen milyen típusú, akár extra kényelmi funkciókkal felszerelt változat mellett dönt.

A tárgyalószékeknél se adja alább az igényeket

Az eredményes tárgyalások titka a kényelmes tárgyalószékekben is rejlik. Senki sem szeret komoly üzleti dolgokról beszélni úgy, hogy közben feszeng, ide-oda ficánkol, mert kényelmetlen a széke, mint ahogy előadóként sem jó látni, hogy a hallgatóság folyton izeg-mozog a székeken. Irodaházakban, előadó- és konferenciatermekben kifejezetten előnyösek a kényelmes, de egységes kinézetű ülőbútorok, amelyek között természetesen akadnak praktikusan rakásolható típusok is.
Végezetül pedig a prémium főnöki székek lenyűgöző világára szeretnénk felhívni a figyelmét. Egy vezető beosztásban levő személy általában nem klasszikus gurulós székben hoz nagy döntéseket. Számukra is tartogat webshopunk pár mutatós, robusztus, tekintélyt parancsoló főnöki széket.

Nézze meg az Irodaszékfutár felhozatalát, ha pedig az irodaszékeken túl, kíváncsi arra is, hogy milyenek az igazán vagány gamer székek, azokból is találhat nálunk jó párat!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart