Dohányzóasztal – vele vagy nélküle?

Legyen szó otthoni vagy munkahelyi környezetről, fontos, hogy lehetőleg komfortos és mutatós bútorokkal vegyük körbe magunkat. Olyanokkal, amik hétköznapi praktikumukon túl méltó berendezései is egy-egy helyiségnek. Olyanokkal, amik lenyűgöző formatervezésük mellett minőségi alapanyagokból vannak összerakva, így már-már borítékolható hosszú élettartamuk is. Mi, az Irodaszékfutárnál úgy gondoljuk, a bútor nem csak bútor, hanem sokkal több annál, és egy irodaszékben vagy egy dohányzóasztalban is több van, mint azt a vásárló elsőre gondolná…

Kis asztal nagy lehetőségekkel

Egy dohányzóasztalnak nem csak a nappali közepén találhatunk méltó helyet, de akár egy igazgatói irodában vagy egy munkahelyi közösségi térben is. Ez az egyik olyan bútor, aminek meglétét szinte már-már természetesnek vesszük, magától értetődőnek, azonban azt is gyorsan kiszúrjuk, ha valahonnan hiányzik.
Gondoljunk csak bele, lehuppanunk egy kanapéra vagy helyet foglalunk egy öblös fotelben, de nincs hova letennünk a mobilunkat, a kávéscsészénket, az irattömböt, ami a kezünkben van. Ha pedig egy irodai környezetben csak úgy, egymással szembefordítottak fotelek, irodaszékek, ülőgarnitúrák anélkül, hogy valamelyest határolja ezeket egy dohányzóasztal, máris inkább olyan hangulata lesz egy meetingnek, mint egy terápiás beszélgetésnek. Megmosolyogtató, de valóban így van.
Egy-egy bútor a megfelelő helyen és máris más hangulata lesz az adott helyiségnek.
Amatőr, ám lelkes lakberendezőként könnyedén abba a hibába eshetünk, hogy meglévő bútoraink mellé egy merőben más stílusú, formatervezésű, alapanyagú dohányzóasztalt veszünk, nemes egyszerűséggel csak azért, mert első látásra beleszerettünk. Aztán a végén csak fogjuk a fejünket, mikor semmi nem passzol semmivel… Azért, hogy mindezt elkerüljük, érdemes lehetőleg egy helyről, hasonló stílusú, kivitelezésű bútorokat összeválogatnunk.

Irodaszéket, dohányzóasztalt egy helyről

Minőségi, ergonomikus kialakítású irodaszékeinken és főnöki székeinken túl, vásárlóink legnagyobb örömére esztétikus dohányzóasztalokat is forgalmazunk többféle méretben és színben. Érdemes alaposabban is szemügyre vennie pazar termékkínálatunkat, hiszen komplett irodákat is berendezhet a segítségünkkel. Éljen a lehetőséggel!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart