Egyedi gardróbszekrények otthonra vagy irodákba

Amikor lakásfelújítás előtt áll az ember, az egyik legfontosabb dolog, amit számításba kell vennie, az a tárolóhelyek száma és nagysága. Hiszen nézhet ki egy lakás bármilyen szépen, ahhoz, hogy évek múlva is rendezett benyomást kelthessen, fontos, hogy minden holmit megfelelő helyre pakolhassunk el. Éppen ezért fontos, hogy olyan gardróbszekrényt készíttessen az ember, amely az egész család igényeit kiszolgálja.

Áruházi vagy egyedi gardróbszekrények?

Természetesen ruhásszekrényeket minden bútoráruházban kapni, és adott esetben ezek a megoldások is teljesen megfelelhetnek. Ugyanakkor gyakran előfordulhat, hogy egy-egy ingatlan megköveteli, hogy egyedi bútorok tervezésével segítsük a maximális helykihasználást. Az egyedi gardróbszekrények segítségével olyan elrendezést alakíthatunk ki, ami a lehető leginkább igazodik a megrendelő elvárásaihoz.

 

Az egyedi gardróbszekrények típusai

Természetesen, ahogy más gardróbszekrények esetében, az egyedi bútorok készítésekor is lehetőség van szabadon álló szekrények készítésére. Ezek előnye, hogy egy-egy költözés alkalmával elvihetők, illetve akár lakáson belül is mozdíthatók. A különálló gardróbszekrények ugyanakkor több alapanyagot igényelnek, hiszen ilyen esetben fontos erős lábazatot és hátlapot is építeni.

A beépített gardróbszekrények előnye, hogy akár képesek teljesen belesimulni a fal síkjába, így a padlótól a plafonig képesek elfoglalni a rendelkezésre álló helyet. A beépített bútorok egy-egy kiszemelt helyre készülnek, és elmozdításuk csak teljes kiszereléssel lehetséges, ezért fontos, hogy jól átgondoljuk a tervezést.

 

Kényelmi és esztétikai funkciók egyénre szabva

Egyedi tervezésű gardróbszekrény készítésekor nemcsak a méret, de a felhasznált alapanyagok és a stílus terén is szabad kezet élvezhet a megrendelő. Az egyes gardróbok elkészíthetők modern tolóajtós vagy nyílóajtós kivitelben is, így attól függően, hogy mennyire kívánjuk a helytakarékossági szempontokat figyelembe venni, több opció közül is választhatunk. Ennek megfelelően a szekrény belső elrendezése is személyre szabható, ezért az, hogy mennyi fiókot vagy rekeszt szeretne új bútorában látni, teljes mértékben a megrendelőtől függ.

Az egyedi, beépített gardróbszekrények rendkívüli előnye mindemellett, hogy olyan kényelmi megoldásokat is kialakíthatunk bennük, amire az áruházi daraboknál nem lenne lehetőség. Az egyedi bútorokhoz egyszerűen készíthetünk belső világítást, valamint bármelyik részére szerelhetünk tükröket, támogatva a mindennapok maximális kényelmét.

 

Szeretne egyedi gardróbszekrényt készíttetni otthonába? Esetleg irodáját szerelné fel új irodaszékekkel, tárgyalószékekkel vagy más, egyedi irodabútorokkal? Keressen minket most!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart