Egyedi irodai bútorok készíttetése

A letisztult arculat, kényelmes és funkcionális berendezés tartós komfortérzetet biztosíthat egy irodai környezetben mind a vezetők, mind a munkavállalók és ügyfelek számára. Ha egy tulajdonos vagy igazgató úgy dönt, hogy szeretné irodáit a cég stílusának megfelelően berendezni, akkor már néhány apró változtatással látványos eredményt érhet el.

Mire figyeljünk egyedi asztalok és irodaszékek tervezésekor?

  • A megfelelő design-ra;
  • a hely adottságaira;
  • a cég arculatára;
  • a dolgozók kényelmére;
  • végül a bútorok és kiegészítők funkcionalitására.

A berendezés akkor igazán jó, ha stílusos, igazodik a megrendelőhöz, esztétikus az összhatás, valamint biztosítja a használók kényelmét, és megóvja egészségüket.

Tervezés és kivitelezés A-tól Z-ig

A tér kialakítását vagy átalakítását érdemes a hagyományos, megszokott berendezésen túlmutató, egyedi irodabútorokkal kezdeni. Az Irodaszékfutár.hu egyik szolgáltatása, az egyedi bútorok tervezése és készítése az első lépésektől segítséget nyújthat ebben. Munkatársaink az ügyféligények alapján 3D tervet készítenek, és a megrendelőkkel együtt választják ki a felhasználandó anyagokat, kiegészítőket. Minden munka során részletes árajánlatot adunk, ami pedig talán a legfontosabb: az Irodaszékfutár gondoskodik az egyedileg legyártott bútorok beépítéséről is.

Ha a megrendelő több lehetőségen gondolkodik, vagy egyelőre nem tudja eldönteni, hogy milyen színt használjon, akkor szakértőink segítenek a legjobb döntést hozni.

Különleges irodaszékek a belső térben

Referenciáink között számos inspirációt is talál, hiszen eddigi munkáink során sokféle térhez és igényhez kellett igazodnunk, legyen szó recepciós pultokról, asztalokról, irodai forgószékekről, tárgyalószékekről, vagy éppen a mindig kiemelkedő jelentőségű főnöki székről. Arra is volt már példa, hogy stadioncserepadokat alakítottunk át gamer székké, és természetesen az ülőmunkát végzők egészségét szolgáló különleges irodaszékek sem hiányozhatnak a kínálatból.

Van már elképzelése, de szüksége lenne egy konzultációra? Esetleg az alapoktól kezdve profikra bízná az iroda kialakítását?

Látogasson el honlapunkra és tekintse meg egyedi bútorkészítési szolgáltatásunk részleteit!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart