Így rendezze be a tökéletes előteret!

Ma már mindenkinek okostelefon lapul a zsebében, és bárhol, ahol néhány másodpercnél hosszabb ideig kell várnia, előveszi, hogy megnézze rajta a friss híreket, az üzeneteket, a közösségi médiát, vagy éppen játsszon egyet. Ezzel az ingergazdagsággal látszólag nehéz fölvenni a versenyt, de mégsem lehetetlen: a három dimenzió és az öt érzékszerv egyelőre még többet ad egy mobilnál, csak jól kell tudni élni vele.

Kellő kreativitással ráadásul könnyen kialakítható olyan tér, ami nem csak izgalmas, de a mobiltelefonnak is jut benne hely.

 

Ülőhelyek az irodaszékeken túl

Fő a kényelem. Egy multinacionális cég irodája előtti várakozó térnek épp úgy kényelmesnek, funkcionálisnak és esztétikusnak kell lennie, mint egy orvosi magánrendelő várótermének, hiszen a partnerek – ügyfelek vagy páciensek – mindenhol ugyanazt keresik: a rendezettséget.

A rendezettség kulcsa, hogy mindennek és mindenkinek megvan a helye.

Mi kell hozzá?

  • Kényelmes, soft seating bútorok, ahol az érkezők helyet foglalhatnak;
  • praktikus állófogas a kabátoknak, esernyőknek és táskáknak;
  • a cég üzenetével összhangban kialakított dizájn: esztétikus tapéta, fali díszek, ápolt szobanövények, megfelelő világítás és színharmónia;
  • apró figyelmességek, amelyek bizalmat ébresztenek az ügyfelekben: higiénikusan fogyasztható innivalók (víz, tea vagy kávé), apró nassolnivalók, papír zsebkendő, esetleg íróeszköz;
  • kreatív elemek, amelyek fenntartják az érdeklődést, stimulálják a fantáziát (egyből látható kérdés-felelet érdekességek a cégről, logikai rejtvények).

 

Komfortos várakozás

A kényelmet főleg a személyes tér kialakításával segíthetjük elő. Az igazán jó bútorok olyanok, hogy az ügyfél nem kényszerül túlságosan közel ülni az ismeretlen szomszédjához, de nem lesz halk beszédtávolságon kívül a partnerétől sem, ha esetleg többedmagával érkezik. A klasszikus, egy-, két- és háromszemélyes kanapék tökéletes választást jelenthetnek, csakúgy, mint a kis helyigényű, egyszemélyes design fotelek és a stílusos dohányzóasztalok.

Irodai közegben nagyfokú előzékenységet tükrözhet egy olyan fotel, amelynek beépített konnektora vagy USB-csatlakozója van. Ki ne érezné magát komfortosan, ha várakozás közben még elvégezheti az utolsó simításokat a prezentációján, vagy töltheti a telefonját, amíg sorra nem kerül?

Ha szeretne az első pillanattól jó benyomást tenni leendő ügyfelére, bízza ezt a gondosan megtervezett előtérre, és nézzen körül webáruházunkban, ahol minden szükséges bútort és kiegészítőt megtalál!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart