Gamer székből vissza az irodaszékbe!

Nemcsak a nyárnak, hanem annak is nagyon örülünk, hogy az élet visszatért a rendes kerékvágásba – mi pedig az irodába, ahol tárt karokkal várva minket az irodaszékünk. Szerencsés esetben vidáman huppanunk le a kényelmes ülésre, és újult erővel vetjük bele magunkat a munkába.  Vannak viszont olyan helyzetek is, amikor nem egyértelműen felhőtlen az öröm. Ilyen az, ha például elavult, régi irodaszékünk van, amit boldogan nélkülöztünk a home office pár hónapja alatt, amikor is a kényelmes gamer székünkön ülve püföltük a billentyűzetet. Ráadásul ilyenkor a hiányosságok és a kényelmetlenséget okozó tényezők is erőteljesebben érzékelhetőek. De mihez kezdjünk, ha nem szeretnénk újra derék- és hátfájással küszködni, fáradtan kókadozni néhány óra koncentrálás után, vagy szomorúan tapasztaljuk, hogy az irodaszékünk stílusa nem igazán illik az irodai környezethez?

 

Ragadja meg az alkalmat!

Ha a saját magunk vagy egy cég „urai” vagyunk, könnyebb dolgunk van, hiszen a most futó akciókkal kivételesen jó vásárt csinálhatunk. De ezzel az ígéretes alkalommal akár főnökünket is megújulásra ösztönözhetjük. Legyen szó irodai, ergonomikus, főnöki, nagy teherbírású, 24 órás vagy prémium irodaszékről, nálunk óriási választékban mindet megtalálja. Vásárlás előtt ki is próbálhatja forgószékeinket budapesti bemutatótermünkben, az akciós ajánlatokat pedig egy külön fül alatt egybegyűjtve tekintheti át oldalunkon. Ezért most egy rövid ízelítővel és néhány fontos szemponttal szeretnénk kedvet csinálni a hosszú távú, jól tervezett választáshoz.

 

Ergonomikus irodai forgószékek

A full szinkron mechanikájú ergonomikus irodai forgószékkel kényelem és egészség szempontjából is csak nyerhetünk mindennapi használat esetén. Az állítható és dönthető deréktámasz, valamint a rugalmas háttámla segítségével kiemelhetjük az alsó derékszakaszt, és így megmarad a gerincoszlop S alakja. Fontos, hogy az ülőlap magassága és dőlésszöge, továbbá a fejtámasz  is állítható legyen, függetlenül a háttámlától. A főnöki vagy vezetői székek esetében az egyedi és stílusos design kiemelt jelentőséggel bír, ezért a lábkereszt és a karfa elegáns fa burkolatának pácszínét Ön választhatja ki. A prémium kategóriás irodaszékek kialakítása minden elemükben a teljes kényelmünket szolgálja, gondoljunk például a szögben és mindenféle irányban állítható és csúsztatható karfára. És végül egy kis ráadás: értékhatártól, mennyiségtől és távolságtól függetlenül kiszállítási díjat nem számolunk fel!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart