Irodaszék javítás – ismeri profi szolgáltatásunkat?

Ahogy azt már visszatérő vásárlóink megszokhatták, nem csak minőségi, ergonomikus irodaszékekkel, tárgyalószékekkel állunk rendelkezésükre, hanem színvonalas szervizszolgáltatásunkat is igénybe vehetik. Ha idővel kilazul a hintamechanika, ha cserélni kell a görgőket, ha szeretné mielőbb megszüntetni irodai forgószéke zavaró nyikorgását, hozzánk bizalommal fordulhat. Irodaszék javítással sok éve foglalkozunk, beszerezzük a megfelelő alkatrészeket, illetve be is szereljük azokat jutányos áron, néhány napon belül. Hozzáértő szakembereink Forgách utcai szervizünkben állnak szíves rendelkezésére, nyitvatartási időben, de arra is van mód, hogy ha nem tud bejönni hozzánk személyesen, a javításra szoruló széket el- és visszaszállítjuk. A háztól-házig javítási szolgáltatás részleteiről munkatársainknál érdeklődhet.

 

Javítás rejtett költségek nélkül

Bár fő profilunk a minőségi irodaszékek forgalmazása, tisztában vagyunk azzal, hogy olykor pénztárcakímélőbb megoldás egy széket megjavítani, mint újat venni. Főleg akkor, ha csak pár éve használjuk a szóban forgó irodaszéket. Ha professzionális szolgáltatásunkat választja nem kell attól tartania, hogy a javítási költségek majd nagyobbak lesznek, mint egy új széknek az ára. A legtöbb problémával megbirkózunk, ha pedig mégsem, arról még időben értesítjük, így nem kell plusz költségektől, fölösleges kiadásoktól tartania.
Ezentúl nem szükséges otthon bajlódnia a szék megjavításával. Műhelyünkben hozzáértő szakemberek dolgoznak, profi szerszámokkal, így jó kezekben lesz az irodaszéke. Ha szeretne többet is megtudni irodaszékjavító szolgáltatásunkról, esetleg kérdései lennének, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart