Jön a karácsony – gondoljon a gamerekre!

Egy vérbeli gamernek egy tuti játék jelenti a létező legjobb karácsonyi ajándékot. Számára nem létezik szebb pillanat annál, amikor végre a kezében tarthatja az áhított telepítő lemezt, hiszen tudja: hamarosan elmerülhet a várva várt virtuális valóságban, és izgalmasabbnál izgalmasabb küldetéseken vehet részt. Ilyenkor semmi nem érdekli őt az önfeledt szórakozások kívül, így a gondoskodó szülőre, megértő házastársra vagy empatikus jó barátra egy plusz és meglehetősen fontos feladat hárul: muszáj tennie valamit, ha nem akarja végignézni, ahogy a gyereke, kedvese, haverja egészsége megsínyli azt a csuda nagy játékszenvedélyt.

Ergonomikus gamer széket minden gamernek!

Egy hamisítatlan gamernek hiába papolnak a szerettei a mozgásszegény életmód veszélyeiről – az nem több falra hányt borsónál. A drasztikus lépéseket félretéve tulajdonképpen egyetlen ésszerű dolgot tehetnek: a lehető legegészségesebbé és legkényelmesebbé varázsolják a játékidőt. Szerencsére ehhez ma már kiváló eszközök állnak rendelkezésre, és ezek közé tartoznak az ergonomikus gamer székek. Ezeknek a daraboknak a tervezése során figyelembe vették, hogy a használóik minden valószínűség szerint sokáig ülnek egyhuzamban, és ez idő alatt a tíz ujjukon kívül nem sok testrészüket mozdítják meg.

Milyen egy jó gamer szék?

Az ergonomikus gamer székek kettős célt szolgálnak: kényelmük révén gondoskodnak arról, hogy a gamer átadhassa magát a játék örömének, miközben megelőzik a hát- és derékfájdalom kialakulását. A profi formatervezés nemcsak tetszetős dizájnt eredményez, hanem elősegíti a megfelelő testhelyzetet. A deréktámasz és a magas háttámla megtartja a törzset, a karfán pedig megpihenhet a kar. Számos darabhoz tartoznak különböző magasságokban beállítható párnák, illetve mindegyikre jellemző a személyre szabhatóság.

Szóval, ha azon töri a fejét, hogy mivel lephetné meg karácsonyra nagy gamer hírében álló szerettét, gondoljon inkább az egészségére, és lepje meg egy modern formatervezésű, nagy teherbírású, ergonomikus kialakítású, professzionális gamer székkel!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart