Kiválóság és kényelem

Manapság rendkívül sokféle irodaszék közül választhatunk, de nem biztos, hogy pontosan tudjuk, mennyire sokat nyerhetünk, ha figyelmünket rögtön a prémium kategóriás irodaszékre irányítjuk. Természetesen nagyobb befektetéssel kell számolnunk, amivel biztosan jól járunk, de hogy konkrétan hogyan és miben, az akkor derül ki, ha a sokszoros nyereség okait helyezzük reflektorfénybe. Mivel ezek az irodaszékek rendszerint aluminíum lábkereszttel és összetett ergonomikus kialakítással rendelkeznek, garantált a hosszú élettartam. Akár egy életen át sem kell lecserélni őket, miközben olyan kényelmet nyújtanak, ami az egészségünket és főleg a gerincünket is a legmagasabb szinten védi.

Miben rejlik a titok?

A titok az, hogy nincs is titok. A prémium kategóriás irodaszékek kialakítása egyszerűen minden elemükben a teljes kényelmünket szolgálja. Nézzük először a mindegyikre jellemző kiválóságokat: gázliftes magasságállítás, tetszőleges helyzetben rögzíthető full szinkron mechanika, állítható magasságú háttámla, állítható karfa, háttámla és ülésmélység, hálós ülő és hátlap. Vannak olyanok közöttük, amelyek teljes alátámasztást nyújtanak a csigolyák részére, és ha van valami, aki kincset ér, az kétségtelenül az önbeálló deréktámasz. Székünk a különböző testtartásokhoz tűpontosan fog illeszkedni, ha olyat választunk, amelyiknél a háttámla ellennyomás erőssége is szabályozható. A szögben is, mindenféle irányban állítható és csúsztatható karfa és fejtámla funkcióval pedig testünk minden pontjához teljes mértékben igazodni fog. A több ponton rögzíthető hintamechnikával hátunkat mozgásban tartjuk, így aztán hírből sem ismerjük majd a merev izmokat, fájdalmakat és görcsöket. Ugyanígy a könnyed, laza érzetet szolgálja az ülésmélység és az ülőlap dőlésszögének állítási lehetősége.

Kifinomult stílus és életérzés

A prémium irodaszékek formai kiválósága is minden várakozást felülmúl. A klasszikus vezetői forgószékek kárómintával tűzött valódi bőr kárpitozása elbűvölő eleganciát kölcsönöz „gazdájának”. A fa elemek színe pácszín kínálatunkból kiválasztható: bükk, cseresznye, wenge, dió, mahagóni – mind könnyen a bútorok színéhez igazítható. A szögletes formavilágú irodaszékek, bárhol is helyezkednek el, a modern stílusú irodák igazi ékességei lesznek. Élvezetes leírásunkat végül egy kis ajándékkal szeretnénk lezárni: értékhatártól, mennyiségtől és szállítási távolságtól függetlenül kiszállítási díjat nem számítunk fel!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart