Mi az: időtálló, erős, fáradhatatlan és kényelmes?

A válasz helyes: nagy teherbírású forgószék. A leírás minden eleme igaz, és szerencsére nem szükséges hosszú órákat tölteni a böngészészéssel, mert már össze is gyűjtöttük Önnek a legfontosabb jellemzőket. Az egyszerűbb felépítésű, karfa nélküli változatra akkor érdemes gondolni, ha fontos, hogy kevés helyet foglaljon, és könnyen be lehessen tolni az asztal alá. Az ülés magassága minden ilyen forgószék esetében gázlifttel állítható, és igazán előnyös, hogy egyes modellekre akár három év garanciát is kaphatunk. Érdemes fontolóra venni, hogy több ponton rögzíthető, súlyszabályozóval ellátott hintamechnikával rendelkező darabot válasszunk, így hátradőléskor könnyen beállítható az ideális pozíció. Mivel nagy részük krómozott lábkereszten áll, az alkatrészek vagy a szék sérülésének esélye szinte a nullával egyenlő. Legyen szó textilbőr, műbőr vagy bőr kárpitozásról, mindegyik verzió strapabíró, de azt már Ön tudja jobban, hogy melyik anyag nyújt kellemesebb érzést.

Egyedi jellemzők – úton a tökéletesség felé

A tökéletes választáshoz az ergonomikus kialakítást szem előtt tartva jutunk a legközelebb. A hosszú órákon át tartó ülőmunkát sokkal könnyebbé teszi, ha a háttámlában állítható deréktámasz is van. Ugyanígy igaz ez a fejtámlára és a több irányban állítható karfára is, hiszen így testünk többféle pozícióban is megpihenhet. Ezt a célt szolgálja az ülésmélység állíthatóságának funkciója, mert így törzsünk helyzetét is változtatni tudjuk. Mostanra, reményeink szerint, már szinte teljesen kirajzolódott Ön előtt a görgőkön guruló nagy betűs kényelem képe egy príma XXL forgószék képében. Már csak két előnyös jellemzőt tudunk hozzátenni, az egyik az, ha a háttámla ellennyomásának erőssége szabályozható, és ha jól szellőző, hálós anyagú kárpitozással rendelkezik.

Minden egyben – elegáns kivitelben

A főnöki vagy vezetői, nagy teherbírású forgószékek esetében a különleges design is a tökéletes kiválóságot hozza. Ezek a felső kategóriás bőrfotelek vagy forgószékek a fent említett jellemzők mindegyikének legjobb verzióját hozzák. A lábkereszt és a karfa elegáns fa burkolatának pácszínét Ön választhatja ki, így garantált, hogy egyedi és stílusos módon rendezheti be irodáját. És végül egy kis ajándékkal is szeretnénk kedveskedni Önnek: értékhatártól, mennyiségtől és távolságtól függetlenül – kiszállítási díjat nem számolunk fel!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart