Prémiumminőségű gamer szék – itt van az új kedvenc

Nem csak az aktív székek világa tartogat időről időre újdonságokat, de a forgószékek, gamer székek gyártói is folyton előrukkolnak valami rendhagyóval, valami újjal. Ilyen a népszerű Ergohuman márka új, speciális forgószéke is, ami kifejezetten a gamerek igényeire lett szabva oly módon, hogy a forgószék kialakításánál az e-sportolói világ sajátosságait vették alapul.

Fokozott komfort, még több kényelmi funkció

Ez a prémiumminőségű gamer szék mindent tud, amit az elődei is, de mégis jóval több van benne. Magas fokú ergonomikus háttámla és ülés kialakításával, önbeálló deréktámaszával, kihajtható lábtartójával, bowdenes, vagyis ergonomikus egy karos állításával messze kitűnik a klasszikus gamer székek közül. De nem csak a számos kényelmi funkció teszi igazán különlegesség ezt a gamer forgószéket. Rendkívül dizájnos, esztétikus, fiatalos megjelenése is már első ránézésre feltűnik. Az Irodaszékfutártól ráadásul készletről azonnal rendelhető sárga-fekete, fehér-kék és piros-fehér színkombinációkban is ez a nagyszerű modell. Ha pedig ki szeretné próbálni rendelés előtt, azt is abszolút megérjük, így bemutatótermünkbe szívesen látjuk. Vegye közelebbről is szemügyre a széket, és ha elnyerte a tetszését, rövid időn belül már az Öné is lehet.

 

Egy forgószék a gamerek igényeire szabva

Nem álom többé, hogy akár a reggeltől késő estig tartó játék közben kényelmesen és egészségesen üljenek a számítógép előtt a komputerjátékok szerelmesei. Csupán erre a felsőkategóriás gamer székre van szükségük hozzá, és máris búcsút inthetnek a kellemetlen derék- és hátfájdalomnak, a megmacskásodott végtagoknak. Ez egy igazán masszív és strapabíró gamer szék, 110 kg-os teherbírásával. Ha szeretne többet is megtudni róla, érdemes alaposabban átolvasnia a termék paramétereit, specifikumait. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart