Társ a munkában: a megfelelő íróasztal kiválasztásáról

A kényelmes munkakörülmények megteremtése kulcsfontosságú a hatékony munkavégzéshez. Pont annyira érdemes odafigyelnünk arra is, hogy milyen íróasztal mellé ülünk le, mint az irodaszék kiválasztására.

Laptop vagy számítógép – ettől függ, mekkora lesz az íróasztal

Bár napjainkban sokan már inkább laptopot használnak az irodai munkavégzéshez, köztudott, hogy az asztali gépeknek nagy hely kell, így ha íróasztal kiválasztás előtt állunk, azt mindenképp fontos mérlegelnünk, hogy a jövőben laptopon vagy asztali számítógépen fogunk-e dolgozni. A robusztusabb gépek elhelyezéséhez mindenképp tér és hely kell, így nem is érdemes ebben az esetben a kisebb asztalok között nézelődnünk. Vásárlás előtt azt is számításba kell vennünk, hogy csak számítógépen fogunk-e dolgozni, vagy értékes helyre van szükségünk a különféle mappákhoz, dokumentumokhoz, jegyzettömbökhöz. Ilyen esetben praktikus nem kész asztalt vennünk, hanem személyes preferenciáink alapján gyártatnunk egyet a megfelelő tárolókkal, fiókokkal, kis szekrényrészekkel együtt.

Külcsín vagy inkább praktikum?

Azzal, ha megrendelésre készíttetjük az asztalt, a méretezés tekintetében sem foghatunk mellé, ráadásul olyan alapanyagból kérhetjük, ami tökéletesen passzol majd az adott helyiségbe. És itt máris eljutottunk az íróasztal kiválasztás másik fontos tényezőjéhez, mégpedig ahhoz, ami sokszor még jobban előtérbe kerül, mint maga az asztal praktikuma. Mindenki szeretné a munkaidejét egy szép, kényelmes asztal mögött tölteni, így sok esetben a külcsín jobban magával ragadja a vásárlót, mint az, hogy egy- vagy kétfiókos az asztal.
Mindegy, hogy irodába vagy dolgozószobába keresünk íróasztalt, a termék külalakja és kialakítása sokat nyom a latban. Ha megnézzük az adott miliőt, főleg ha már van a helyiségben 1-2 bútor, máris ösztönösen ráérezhetünk, hogy milyen stílusú asztal mellett döntsünk. Vannak tipikusan klasszikus vonalúak, amik minden környezetbe beillenek, így egyaránt megtaláljuk helyüket a hagyományos és modernebb lakberendezés elképzelései között is.

Szeretne igényeire szabott, mutatós íróasztalt készíttetni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, a pontos paraméterek megadásával, és kérjen online árajánlatot!

Irodaszékfutár
Logo
Shopping cart